VIDEO Mezina lui Mihai Morar, operată de urgență de Sărbători: „Roua a fost tratată și salvată într-un spital de stat”

În urma unei pneumonii severe, fetița lui Mihai Morar a fost operată de urgență. Omul de radio a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a micuței, care acum vrea să se facă doctoriţă.

12 ian. 2023, 22:57
VIDEO Mezina lui Mihai Morar, operată de urgență de Sărbători: „Roua a fost tratată și salvată într-un spital de stat”
Fata cea mică a lui Mihai Morar a fost operată de urgență

Mihai Morar a trecut prin momente grele la finalul anului 2022. Fata lui cea mică, roua, a trecut printr-o intervenție chirurgicală în decembrie, din cauza unei complicații apărute în urma unei pneumonii.

Prezentatorul a petrecut Crăciunul înntr-un salon de spital, alături de soție și cele trei fiice, după ce mezina a avut nevoie de ajutor din partea medicilor.

Fiica lui Mihai Morar, operată înainte de Crăciun

Roua a fost diagnosticată cu pneumonie și a urmat un tratament cu antibiotic, însă starea ei s-a agravat. Fata a ajuns la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie din București, iar în urma investigațiilor medicale, doctorii au decis să o opereze de urgență pe micuță, pentru drenarea lichidului din plămâni.

Citește și: Monica Gabor a primit un inel de logodnă de la fiul lui Mr. Pink. Cum a reacționat vedeta când a văzut cadoul

„Cred că de la moartea bunicilor mei, n-am mai primit un mesaj mai dureros decât ăsta”, a mărturisit Mihai Morar.

„Cu 4 zile mai devreme, vorbeam dacă să meargă sau să nu meargă la prima ei serbare de la grădiniță, iar acum diagnosticul era de pneumonie cu acumulare mare de lichid. Roua și mama ei sunt urcate în ambulanță, traversează tot orașul și ajung la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie. Mi se părea că e prea mult pentru un copil, într-o singură zi. Roua nu văzuse vreun salon de spital sau vreo cameră de gardă până la vârsta ei. Ambulanțele erau doar niște jucării din camera ei, în niciun caz o realitate, numai că realitatea era mai dură de atât.

@mihaimorarofficial Vezi toată povestea în podcastul @Fain & Simplu, pe Youtube. De ce am dispărut în ultima lună? Despre adevăratul sens al vieții. #mihaimorar #podcast #fainsisimplu ♬ sunet original – Mihai Morar

La Marie Curie am aflat ce o așteaptă pe Roua. Pneumonia era atât de agresivă încât medicii au hotărât să o opereze pentru ai drena lichidul din plămâni. Nu știu când v-ați simțit voi neputincioși ultima oară, dar neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este, sigur, cel mai greu de dus dintre toate neputințele”, 

a adăugat omul de radio.

La acea vreme, Mihai Morar se afla la Oradea cu echipa de la Radio Zu, pentru campania „Orașul faptelor bune”. După o zi petrecută aici, acesta a fost nevoit să se întoarcă în București pentru a-și susține familia.

Citește și: Andra a izbucnit în lacrimi! Alături de Cătălin Măruţă, pe patul de spital: „Trecem prin toate ținându-ne de mână!” VIDEO

„Roua a fost operată, tratată și salvată într-un spital de stat, fără niciun telefon, fără nicio intervenție. Pacienta s-a numit Roua Morar, nu fiica lui Morar. Știu că e la modă să dărâmi sistemul de sănătate, și așa șubred, dar în sistemul de Stat există oaze de umanitate, cum e locul ăsta în care a fost fiica mea”, a povestit Mihai Morar, într-un podcast monolog „Fain&Simplu”.

Roua: „Știți ce o să mă fac eu când o să cresc mare? Doctoriță. Dar știți de ce? Pentru că vreau să îi fac bine pe oameni”

Cea mai mare temere a prezentatorului a fost că Roua va rămâne cu traume după această experiență.

„Una dintre temerile noastre a fost că experiența spitalului, la trei ani, va lăsa niște urme grele pentru tot restul vieții și nu cred nici acum că subconștientul nu va reține tot acest momentul dificil. Imediat după ce s-a internat, Roua le spunea tuturor din familie, surorilor, bunicilor: „Știți ce o să mă fac eu când o să cresc mare? Doctoriță. Dar știți de ce? Pentru că vreau să îi fac bine pe oameni”, iar la externare i-a spus unuia dintre medicii rezidenți, când i-a scos cateterul de la gâtuț că atunci când va crește mare va lucra cu el. În momentul ăla am văzut ochii umezi pe chipul omului în halat”.