„Mi-a oferit 40.000 de lire pe noapte”. Mărturisirea suprinzătoare a unei vedete

Lauren Goodger a devenit cunoscuta in Marea Britanie dupa ce a aparut in reality show-ull "The Only Way Is Essex" si si-a castigat renumele de cea mai exhibitionista britanica. Tanara de 27 de ani adora sa-si faca poze sexy, iar imaginile nu tocmai cuminti, precum si stilul ei sexy ii aduc tot felul de oferte.

06 dec. 2015, 08:41
„Mi-a oferit 40.000 de lire pe noapte”. Mărturisirea suprinzătoare a unei vedete

Se mandreste cu operatia de marire a sanilor, respectiv cu bustul ei, si isi evidentiaza atuurile fizice in cele mai sumare tinute. Incantata de felul in care arata, Lauren isi face o multime de poze si le publica pe retelele de socializare, vrand sa le arate tuturor formele ei perfecte.

Hotarata sa demonstreze ca este detinatoarea corpului ideal indiferent de ce spun cei din jur si indiferent de locatie, diva de reality show si-a pus in evidenta atuurile fizice si in Dubai, unde si-a luat o vacanta binemerita. In urma unui scandal cu sex tape, Lauren s-a refugiat in Emirate, sperand ca acolo va fi lasata in pace pentru o vreme.

Din pacate pentru ea insa, diva a fost asaltata de barbati, iar unul i-ar fi facut chiar propuneri indecente: „Mi-a zis ca ma plateste cu 40.000 daca petrec o noapte cu el. Conditia era sa nu spun nimanui ce s-a intamplat”. Diva a refuzat, ba chiar si-a rugat mama sa discute cu individul si sa se dea drept agentul ei, care sa ii sublinieze barbatului ca nu va accepta astfel de oferte indecente.

Rezultatul transformării unei VEDETE: În spatele ŞUNCILOR se afla o femeie cu forme APETISANTE FOTO