„Mi-aş fi dorit să fi fost mai uşuratică”. Ce vedetă afirmă acest lucru

Nicole Scherzinger a afirmat, într-un interviu, că şi-ar fi dorit să fi fost mai uşuratică pentru a avea mai mult succes în carieră. Solista a mărturisit că "trebuie să-ţi vinzi sufletul diavolului" pentru a rezista în industria muzicală.

13 mart. 2013, 16:13

Fosta componentă Pussycat Dolls a declarat într-un interviu că ar fi putut avea mai mult succes în carieră dacă şi-ar fi vândut sufletul diavolului şi dacă ar fi avut moravuri uşoare.

„Să fiu sinceră, îmi doresc să fi fost uneori mai uşuratică. Probabil aş fi avut mai mult succes acum”, a declarat artista, potrivit nydailynews.com.

„Este o industrie dură. Pentru a reuşi, trebuie să-ţi vinzi sufletul diavolului. Probabil de aceea nu am câştigat încă, un premiu Grammy sau Oscar.”, a completat Nicole.

Nicole Scherzinger a lansat un nou videoclip VIDEO

Cântăreaţa a explicat că provine dintr-o familie conservatoare şi religioasă şi i-a fost foarte greu la început când a fost nevoită să se îmbrace în lenjerie intimă pe scenă pentru a întâlni succesul.

Iubita lui Lewis Hamilton a declarat că a refuzat în trecut piese precum „We found love” a Rihannei şi „Just dance” cântată de Lady Gaga.

Nicole Scherzinger, subiect de bârfă după ce rochia ei a devenit transparentă în lumina flash-urilor