MIAMI OPEN. Horia Tecău s-a calificat în sferturile de finală, la dublu

MIAMI OPEN. Horia Tecău şi partenerul său de dublu, olandezl Jean Julien Rojer, au obţinut calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami, după ce au învins luni seara, cu 6-7, 6-3, 10-2, perechea columbiană Juan Sebastian Cabal/Robert Farah.

30 mart. 2015, 17:00
MIAMI OPEN. Horia Tecău s-a calificat în sferturile de finală, la dublu

MIAMI OPEN. Horia Tecău şi Jean Julien Rojer (Olanda) au obţinut a doua lor victorie în turneul de la Miami, 6-7, 6-3, 10-2 cu dublul columbian Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, reuşind astfel să se califice în faza sferturilor de finală. Perechea româno-olandeză, care în primul tur trecuse cu 6-4, 6-2 de Florin Mergea şi Dominic Inglot (Marea Britanie), va juca pentru un loc în semifinale împotriva americanilor John Isner şi Sam Querrey. Pe aceeaşi parte de tablou se află şi liderii clasamentului mondial, Bob şi Mike Bryan, pe care i-ar întâlni în penultimul act al competiţiei.

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au câştigat anul acesta turneul de la Rotterdam, au jucat finala la Sydney, iar la Dubai şi Australian Open s-au oprit în faza semifinalelor.

Tot la Miami se află prezentă pe tabloul principal de simplu feminin şi Simona Halep, care va juca marţi dimineaţă, de la ora 4.00, împotriva italiencei Flavia Pennetta, în faza optimilor de finală.