SIMONA HALEP FLAVIA PENNETTA LIVE VIDEO. S-a stabilit ora de disputare a meciului de la Miami

SIMONA HALEP FLAVIA PENNETTA LIVE VIDEO. Simona Halep va juca marţi dimineaţă în optimile de finală ale turneului de la Miami, împotriva celei de-a 15-a favorite a întrecerii, care duminică a eliminat-o pe Victoria Azarenka.

30 mart. 2015, 13:54
SIMONA HALEP FLAVIA PENNETTA LIVE VIDEO. S-a stabilit ora de disputare a meciului de la Miami

SIMONA HALEP FLAVIA PENNETTA LIVE VIDEO

Click aici pentru a vedea meciul Simona Halep – Flavia Pennetta

Este a patra întâlnire dintre Simona Halep şi Flavia Pennetta, precedentele trei fiind câştigate de italiancă. Simona are însă acum statutul de favorită şi chiar Flavia Pennetta a recunoscut că avea o întâlnire dificilă.

Cu siguranţă, împotriva Simonei va fi un meci foarte greu. Ea joacă foarte bine, a crescut foarte mult în ultimii ani şi este impresionant felul în care evoluează. Vine după multe partide câştigate, un turneu important câştigat, la fel cum a fost şi cel de la Dubai. Va fi complicat să câştig, dar voi încerca„, a declarat Flavia Pennetta.

SIMONA HALEP FLAVIA PENNETTA LIVE VIDEO. Pennetta, învingătoare anul trecut la Indian Wells, unde a triumfat Simona în urmă cu o săptămână, a fost întrebată dacă Halep poate câştiga un turneu de Grand Slam şi ajunge pe primul loc în ierarhia WTA: „Da! Cu siguranţă, da„, a fost răspunsul italiencei.

Meciul Simona Halep – Flavia Pennetta este programat pentru marţi dimineaţă, cel mai devreme la ora 4, ora României. Învingătoarea acestei partide va juca în sferturile de finală împotriva învingătoarei dintre americanca Sloane Stephens şi elveţianca Belinda Bancic.