Michael Bolton a petrecut pe muzică populară românească VIDEO

În vizita sa în România pentru concertul din 16 mai, cântăreţul Michael Bolton s-a distrat alături de staff-ul lui pe ritmuri de ţambal şi acordon. România TV a făcut rost în exclusivitate de imaginile în care cântăreţul britanic a văzut pentru prima oară cum se cântă la ţambal.

03 iun. 2013, 14:52
Michael Bolton a petrecut pe muzică populară românească VIDEO

Michael Bolton s-a distrat pe cinste în vizita sa în România. Invitat la un restaurant, cântăreţul britanic a filmat şi a aplaudat ansamblul de muzică populară care a întreţinut atmosfera.

Am chemat un ansamblu de muzică populară cu instrumentele tradiţionale româneşti, ţambal, contrabas, acordeon, doi solişti chiar. S-a cântat în proporţie de 80% numai muzică populară, muzică din cultura noastă. Chiar a fost ceva inedit pentru ei, chiar erau uimiţi„, a declarat Alex Rozs, manager local.

Tot atunci Michael Bolton a văzut pentru prima dată cum se cântă la ţambal. Artistul s-a declarat încântat, cu atât mai mult cu cât instrumestistul a interpretat şi fragmente din muzică clasică.

Pe lângă muzica populară, Michael Bolton a avut şi un meniu cu preparate tradiţionale româneşti. Cântăreţul britanic a concertat pentru a 5-a oară, în data de 16 mai, la Sala Palatului.