Michael Jackson a fost UCIS. Paris Jackson RUPE TĂCEREA. Face declaraţii CUTREMURĂTOARE

Deși au trecut opt ani de la moartea lui Michael Jackson, dar multă lumea este încă în șoc și are multe întrebări. Fata regretatului rege al muzicii pop, Paris (18 ani) a dat un interviu revistei Rolling Stone în care a făcut declarații cutremurătoare legate de moartea tatălui ei.

25 ian. 2017, 08:42
Michael Jackson a fost UCIS. Paris Jackson RUPE TĂCEREA. Face declaraţii CUTREMURĂTOARE

„Din când în când mai lăsa să se înțeleagă că sunt oameni care vor să-i facă rău și care îl urmăresc. La un moment dat chiar a zis că îl vor ucide într-o zi. Oricum e destul de evident și toate cele întâmplate indică o singură direcție. Sună ca o teorie a conspirației sau mai știu eu ce mizerie, dar toți fanii adevărați și toți cei din familie știu acest lucru. Totul a fost pus la cale și tătăl meu a fost ucis” a declarat tânăra de 18 ani, potrivit digisport.ro.

Citeşte şi Janet Jackson a născut un băieţel la vârsta de 50 de ani

În mai 2099, când a murit regele muzicii pop, Paria avea doar 11 ani. Atunci nu era în măsură să își dea seama cine ar putea să fie vinovat, însă acum consideră că Conrad Murray este unul dintre ei.

Citeşte şi Michael Jackson, abuzat de familie

„Voi căuta în continuare dreptate, dar e ca un joc de șah. Vreau să joc acest meci de șah în cel mai corect mod, iar asta e tot ce pot să spun acum” a mai declarat Paris.