Michael Jackson era HOMOSEXUAL? Vezi cine este bărbatul care dă naştere la noi speculaţii

Ani de zile s-a speculat pe marginea orientării sexuale a cântăreţului Michael Jackson, care chiar a fost judecat pentru mai multe acuzaţii de molestare a unor băieţii. Dacă justiţia l-a scăpat de aceste acuzaţii, zvonurile nu au încetat însă niciodată. Acum o nouă dezvăluire vine să nască speculaţii privind faptul că Michael Jackson ar fi fost homosexual.

RomaniaTV.net
29 mai 2012, 08:14
Michael Jackson era HOMOSEXUAL? Vezi cine este bărbatul care dă naştere la noi speculaţii

Scott Thorson a ajuns vedetă datorită relaţiei cu celebrul pianist Liberace şi s-a întreţinut întreaga sa viaţă de pe urma relaţiilor cu vedete homosexuale. În vârstă de 54 de ani, Thorson a declarat recent că la începutul anilor ’80 a avut o relaţie neconvenţională şi cu Michael Jackson, dând din nou prilej de speculaţii pe marginea orientării sexuale a megastarului.

Scott Thorson a dezvăluit într-un interviu pentru Entertainment Tonight că a avut o relaţie foarte strânsă cu Michael Jackson chiar înaintea lansării albumului „Thriller„.

Eu şi Michael am avut o relaţie care… trecea dincolo de norme„, spune Thorson. Întrebat dacă acest lucru înseamnă că au avut şi o relaţie sexuală, Thorson a punctat: „Nu pot să spun mai mult. Eram amândoi tineri, ne-am plăcut şi ne-am distrat foarte mult. Am călătorit prin toată Europa împreună. Michael era cel mai bun prieten al meu, eu cel mai bun prieten al lui”.

Totuşi, nu este prima oară când Thorson vorbeşte despre o relaţie intimă cu megastarul. El a scris despre acest lucru şi în 1988, în cartea „Behind the Candelabra: My Life With Liberace” („În spatele candelabrului: Viaţa mea cu Liberace”, în traducere), după care se face în acest moment un film cu Michael Douglas şi Matt Damon.

Ani de zile s-au făcut speculaţii pe marginea orientării sexuale a lui Michael Jackson. Pe lângă faptul că se vorbea că ar fi fost gay, Michael Jackson s-a aflat şi în mijlocul unui scandal de pedofilie, în care a trebuit să facă faţă mai multor acuzaţii privind faptul că ar fi molestat mai mulţi băieţi cu care el spunea însă că era doar prieten, dat fiind faptul că el însuşi a rămas de-a lungul anilor un copil.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de propofol şi benzodiazepină. Medicul lui Michal, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de ucidere involuntară şi condamnat la patru ani de închisoare.