Michael Jackson era INSOMNIAC încă din timpul căsniciei cu Lisa Marie Presley. VEZI DOVADA

Michael Jackson a murit în iunie 2009 din cauza unei supradoze de propofol, medicament fără de care nu putea să mai doarmă, iar medicul lui a fost condamnat pentru omor involuntar. Numai că problemele superstarului şi consumul de propofol erau mult mai vechi decât relaţia cu medicul Conrad Murray, după cum dovedeşte o scrisoare pe care Michael i-a scris-o în trecut Lisei Marie Presley, cu care a avut o relaţie începând din 1992 şi cu care a fost căsătorit între 1994 şi 1996.

RomaniaTV.net
31 mai 2012, 09:22

O scrisoare pe care Michael Jackson i-a scris-o fostei sale partenere Lisa Marie Presley, în care se plângea că nu putea dormi zile în şir – problemă care în cele din urmă l-a şi ucis -, a fost retrasă de la licitaţie la insistenţele fiicei lui Elvis Presley. Cei doi au avut o relaţie din 1992 până în 1996, în ultimii doi ani fiind chiar căsătoriţi. În timpul relaţiei au apărut şi primele acuzaţii de pedofilie la adresa lui Michael Jackson şi îndoielile privind orientarea sa sexuală, situaţie care l-a afectat iremediabil pe megastar.

Lisa Marie nu a explicat de ce nu a dorit ca scrisoarea să ajungă în mâinile cuiva, dar, judecând după conţinutul ei, ne putem gândi la câteva motive. Scrisoarea arată că Michael avea încă din acea vreme probleme cu somnul şi, citind printre rânduri, s-ar putea trage concluzia că apela deja la o soluţie „miraculoasă” pentru a reuşi să doarmă. În ultimii ani de viaţă, el a fost dependent de Propofol, un anestezic care îl ajuta să se odihnească.

Scrisoarea, presărată cu câteva greşeli de ortografie, suna astfel: „Miroase aici (săgeata indică un dreptunghi). Lisa chiar am nevoie de odihna asta. Nu am dormit, efectiv, de patru zile. Trebuie să stau departe de telefoane şi de afaceri. Trebuie să am grijă de sănătatea mea mai întâi. Sunt nebun după tine. Cu dragoste, Turd„.

Interesant este că, în traducere „turd” înseamnă baligă sau excremente.