Michael Jackson obişnuia să urineze noaptea în pat

Da, este cât se poate de adevărat. Sau cel puţin aşa susţine doctorul Conrad Murray, cel care i-a fost alături starului în ultimele sale clipe, scrie femalefirst.co.uk.

RomaniaTV.net
11 nov. 2011, 19:37
Michael Jackson obişnuia să urineze noaptea în pat

În ciuda faptului că avea 50 de ani atunci când a murit din cauza intoxicaţiei acute cu propofol în 2009, medicul starului afirmă că „acesta obişnuia să urineze în pat”.

În documentarul „Michael Jackson şi Medicul: O Prietenie Fatală”, Conrad vorbeşte despre obiceiurile mai puţin normale ale megastarului: „Dormitorul în care dormea el trebuia curăţat, trebuia să mă rog de el s-o facă.” „Urina în pat. Nu mirosea deloc bine. Urina era ruginie şi trebuia curăţată”, mai spune acesta.

El mai crede că Michael avea o problemă fiziologică care îl făcea să urineze în pat, adăugând că „nimeni n-ar fi crezut că la vârsta lui, un bărbat normal ar fi urinat în pat.”

Conrad a spus că, în ciuda faptului că în jurul lui Michael roia multă lume, inclusiv familia acestuia, el era singurul său prieten. „M-am dus acolo să am grijă de un bărbat sănătos, care afirma că este bine, doar să-l supraveghez. Însă o dată ajuns acolo, n-am mai avut scăpare. Avea multe cunoştinţe apropiate, dar niciun prieten. Mi-a spus că a găsit un prieten în persoana mea.”

Conrad Murray se află în custodia autorităţilor, până la pronunţarea sentinţei definitive.