Michael Jackson, sărbătorit în toată lumea: Ar fi împlinit 54 de ani

Miercuri, toată planeta îl sărbătoreşte pe Michael Jackson. Dacă ar fi trăit, regele muzicii pop ar fi împlinit 54 de ani. La trei ani de la moarte, Michael Jackson încă umple paginile ziarelor, iar muzica lui aduce în continuare milioane de dolari. Artistul a murit pe 25 iunie 2009, din cauza unei supradoze.

RomaniaTV.net
29 aug. 2012, 06:47
Michael Jackson, sărbătorit în toată lumea: Ar fi împlinit 54 de ani

Michael Jackson va fi sărbătorit miercuri în toate marile capitale. Festivaluri şi petreceri au fost deja anunţate în Statele Unite pentru întreaga săptămână.

Michael Jackson a murit din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic pe care îl folosea ca somnifer. Atunci, zeci de mii de oameni au ieşit în stradă în întreaga lume ca să cânte şi să danseze în amintirea lui. Anul trecut, el a fost omagiat chiar şi după gratii, printr-un flashmob organizat într-o închisoare din Filipine.

Michael Jackson a fost înmormântat la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, pe 3 septembrie, la 70 de zile de la moartea sa. La ceremonia funerară au participat doar familia şi prietenii foarte apropiaţi ai starului.