Michael Jackson şi Florin Piersic, denunţători la DNA. Identităţile lui Vlad Cosma, într-un document public VIDEO

Va mai aduceti aminte de Michael Jackson, Amza Pelea si Florin Piersic? Nu cei din viaţa reala, ci de cei din denunţurile cu care îşi construia Negulescu dosarele. România TV a intrat în posesia documentului care îi legitimează.

RomaniaTV.net
11 mart. 2019, 19:30
Michael Jackson şi Florin Piersic, denunţători la DNA. Identităţile lui Vlad Cosma, într-un document public VIDEO

Dovada că procurorii din subordine, cu atât mai mult cei din cercul apropiat Laurei Codruţa Kovesi nu acţionau fără binecuvântarea acesteia a venit şi oficial, sub forma unui document intern din Direcţia Nationala Anticorupţie, publicat luni seara de România TV.

S-a apreciat că nu există vreun impediment pentru procurorul de caz de a proceda în această modalitate, cu precizarea că cele două declarații nu constituie probe distincte în cadrul procesului penal, necesitatea acestei audieri rezultând în funcție de stadiu urmăririi penale. Totodată, procurorul va informa numai instanța de judecată despre această situație„, se arată în document.

Documentul nu face decat sa confirme declaratiile aparute frecvent in spatiul public.

Maximul de identităţi pe care eu l-am avut într-un dosar unde eram şi inculpat şi martor, martor cu patru identităţi. Eram inculpat Cosma Vlad şi martor cu patru identităţi diferite„, povesteşte Vlad Cosma. „Erau nişte nume alese de Negulescu… Amza Pelea, Florin Piersic, Michael Jackson, avea tot felul de idei…„.