Veste URIAŞĂ despre Michael Schumacher. În ce stare se află fostul campion de Formula 1 la 7 ANI de la ACCIDENT

Michael Schumacher nu a mai fost văzut după accidentul teribil suferit la schi acum 7 ani. Fostul campion mondial de Formula 1 trăiește departe de ochii lumii, iar controversele legate de starea sa de sănătate nu au întârziat să apară.

02 nov. 2020, 06:41
Veste URIAŞĂ despre Michael Schumacher. În ce stare se află fostul campion de Formula 1 la 7 ANI de la ACCIDENT

Jean Todt, fostul său șef de la Ferrari și actualul președinte al Federației Internaționale de Automobilism, a rămas unul din puținii prieteni care-l vizitează regulat pe Michael Schumacher.

„El continuă să lupte, împreună cu familia și cu medicii care-l îngrijesc. Eu trec des să-l văd, ne uităm la televizor împreună”, a dezvăluit Jean Todt într-un interviu pentru cotidianul olandez De Telegraaf.

Planul SECRET al lui MICHAEL SCHUMACHER. Veste BOMBĂ pentru fanii FORMULEI 1

Michael Schumacher al locui, de fapt, împreună cu familia într-o vilă din Mallorca, cumpărată acum 3 ani de la președintele lui Real Madrid, Florentino Perez. Villa Yasmin este casa pe care Corinna Schumacher a achiziționat-o pentru 30 de milioane de euro, dar a negat mutarea chiar dacă primarul localității spaniole dezvăluise că familia pilotului german a părăsit reședința din Elveția și vine în Mallorca.

Informațiile confirmă astfel declarațiile fostei soții a lui Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci.

„Michael nu poate vorbi, comunică doar din priviri. Doar trei persoane au voi să-l viziteze, știu despre cine este vorba. Oricum acum s-a mutat în Spania, iar soția lui a amenajat acolo un spital într-o vilă,” dezvăluise Elisabetta Gregoraci.