„Michael Schumacher a fost tratat să revină la o viață normală”. Jean Todt a dat vestea cea mare

Noi veşti despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher au fost oferite în presă de Jean Todt, singurul care pare că mai păstrează o legătură cu acesta.

13 dec. 2020, 09:11
„Michael Schumacher a fost tratat să revină la o viață normală”. Jean Todt a dat vestea cea mare

Michael Schumacher a fost tratat pentru a reveni la viaţa normală. Jean Todt (74 de ani), CEO al celor de la Ferrari între 2004 și 2008, a vorbit din nou despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher,  septuplul campion mondial de Formula 1.

„Sunt foarte discret în această privință, deoarece știm că Michael Schumacher a avut un accident serios în 2013 și că, din păcate, a avut consecințe foarte grave. De atunci, a fost tratat astfel încât să poată reveni la o viață mai normală”, a declarat Jean Todt, potrivit thesportrush.com.

Fiul lui Michael Schumacher va concura anul viitor în Formula 1. Acord istoric semnat cu echipa Haas

Michael Schumacher a fost tratat acasă, locuinţa devenind un spital de 5 stele. După accidentul la schi suferit în decembrie 2013, Michael Schumacher a fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble. Schumacher fost transferat pe 16 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne. A fost externat pe 9 septembrie 2014 și până în prezent a fost tratat în locuința lui din localitatea elvețiană Gland. Orice detalii despre starea sa de sănătate au fost oferite cu parcimonie de familie, alte tentative de dezvăluire fiind tratate cu procese sau ameninţări cu instanţa.

Mick Schumacher, campion mondial la Formula 2

Germanul Mick Schumacher, fiul legendarului Michael Schumacher, a câştigat, duminică, titlul mondial la Formula 2.

Schumacher, care înaintea cursei avea 14 puncte avans faţă de rivalul său Callum Ilott, s-a clasat pe locul 18 în ultima cursă a sezonului, din Bahrain, câştigată de Jehan Daruvala. Pentru a obţine titlul mondial, Ilott trebuia să încheie cursa pe primul loc sau să se claseze al doilea şi fiul lui Michael Schumacher să nu încheie în puncte. În cele din urmă, Ilott a terminat cursa pe locul 11.

Mick Schumacher va debuta în 2021 în Formula 1, el urmând să piloteze un monopost Haas. Schumacher jr. va intra în Marele Circ la 30 de ani de la debutul tatălui său, septuplu campion mondial, care a avut loc în 1991, la Marele Premiu al Belgiei de la Spa-Francorchamps.