Michael Schumacher, anunţ OFICIAL despre starea de sănătate

Campionul german de Formula 1 Michael Schumacher, spitalizat în Franţa de trei luni şi jumătate după un grav accident de schi, face 'mici progrese' care 'ne dau mult curaj', a anunţat purtătoarea sa de cuvânt, Sabine Kehm, duminică seară, informează AFP.

13 apr. 2014, 21:15
Michael Schumacher, anunţ OFICIAL despre starea de sănătate

„Sunt mici progrese, care în mod logic ne fac foarte fericiţi şi ne dau de asemenea mult curaj’, a declarat ea la primul canal al televiziunii publice germane ARD.

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea lui MICHAEL SCHUMACHER. „Este fabulos!”

‘Dar acestea sunt mici momente… aşa cum am mai spus, de trezire şi în sine este o veste bună’, a adăugat ea în timpul unui talk-show dedicat stării de sănătate a pilotului.

Cu toate acestea, ea a subliniat că nu vrea să intre ‘în lucruri concrete’, referindu-se la caracterul ‘foarte privat’ al subiectului. ‘Acesta nu priveşte decât familia’, a spus ea, adăugând că ‘stă aproape în fiecare zi’ lângă patul lui.

Spitalizat din 29 decembrie la Grenoble /Alpii francezi/, pilotul de F1, în vârstă de 45 de ani, s-a lovit violent la cap în timp ce schia cu fiul său şi un grup de prieteni într-o staţiune de sporturi de iarnă franceză.

Michael Schumacher a fost SCOS de la reanimare