MICHAEL SCHUMACHER, compătimit de un mare RIVAL: Vă spun eu ce s-a întâmplat

Jacques Villeneuve, unul dintre marii rivali din Formula 1 ai lui Michael Schumacher, a vorbit pentru Mirror despre accidentul suferit de Michael Schumacher, în urma căruia campionul german se află în continuare în comă.

27 feb. 2014, 10:57
MICHAEL SCHUMACHER, compătimit de un mare RIVAL: Vă spun eu ce s-a întâmplat

Jacques Villeneuve, campionul mondial de Formula 1 din anul 1997, s-a referit miercuri la situaţia lui Michael Schumacher, vechiul său rival din Marele Circ, care acum zace în comă pe un pat de spital din Grenoble.

Canadianul, greu încercat în viaţă, tatăl său murind într-un accident produs în Grand Prix-ul Belgiei, când Jacques avea doar 11 ani, a câştigat titlul mondial tocmai în urma unei dispute pasionante cu Schumi, iar acum este impresionat de drama germanului.

Vă spun eu că a fost vorba doar de ghinion. Şi-a trăit toată viaţa la maxim, iar acum n-a mai avut noroc. Este groaznic ce a păţit, mai ales ca nu avea viteză. Asta ne arată că, indiferent de condiţii, când te pândeşte ghinionul nu mai ai ce să faci„, a spus Jacques Villeneuve.

Citeşte Familia lui MICHAEL SCHUMACHER, acuzată că ASCUNDE informaţii. Medicul şef al Formulei 1 o atacă dur

Am fost rivali, dar niciodată nu ne-am dorit să ne accidentăm. Îi urez tot binele. Mai mult decât el, îmi pare rau pentru familie„, a adăugat el.

Citeşte şi Şeful Formulei 1, mesaj CUTREMURĂTOR în Bild: ce se întâmplă cu Michael Schumacher