Familia lui MICHAEL SCHUMACHER, acuzată că ASCUNDE informaţii. Medicul şef al Formulei 1 o atacă dur

Gary Hartstein, fostul medic şef al Formulei 1 şi bun prieten cu Michael Schumacher, denunţă strategia de comunicare a echipei medicale care are grijă de campionul german, el criticând aspru şi familia pilotului.

26 feb. 2014, 07:49
Familia lui MICHAEL SCHUMACHER, acuzată că ASCUNDE informaţii. Medicul şef al Formulei 1 o atacă dur

Puţinele informaţii oficiale provenite de la spitalul din Grenoble, în legătură cu starea lui MICHAEL SCHUMACHER, alimentează din plin speculaţiile privitoare la evoluţia acestuia.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER, detalii TULBURĂTOARE despre accident. A zburat 10 metri prin aer

Tocmai această opacitate a medicilor şi familiei este taxată în termeni extremi de duri de fostul medic şef al Formulei 1, Gary Hartstein, care în prezent lucrează la Spitalul Universitar din Liege. Indignat de această nebunie stârnită de starea lui Schumi, acesta a postat pe blog: „Nu sunt jurnalist sau consilier în relaţii publice, dar chiar nu înţeleg politica de comunicare a medicilor şi a familiei lui Michael. Trebuie să recunosc, am rămas perplex de liniştea de la Grenoble.

Fanii lui Michael Schumacher încep să simtă că ataşamentul şi pasiunea pe care le-au arătat faţă de eroul lor nu mai înseamna nimic. Văd furie, dezamăgire şi frustrare. Alţii vorbesc despre respectarea intimităţii, dar e frustrant să ni se ceară aşa ceva (…) Nu înţeleg cum această situaţie îl ajută pe Michael sau pe familia sa.

Este total nedrept ce fac faţă de oamenii care l-au făcut pe Michael celebritatea care este astăzi. Aceşti oameni merită să ştie! Este într-adevăr util să menţii milioane de persoane în obscuritate?„.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER a dat primul semn de VIAŢĂ. Felipe Massa a furnizat o informaţie EPOCALĂ

Michael Schumacher se află în comă din 29 decembrie 2013, pe 21 februarie medicii au început procedurile de trezire din comă indusă, dar în urmă cu câteva zile au stopat procesul. Ca urmare a zvonurilor care circulau cu privire la evoluţia stării de sănătate a lui Michael Schumacher, conducerea spitalului din grenoble unde este internat campionul german a trebuit să reacţioneze public şi să afirme la un moment dat că Schumacher nu a murit.

Citeşte şi Şeful Formulei 1, mesaj CUTREMURĂTOR în Bild: ce se întâmplă cu Michael Schumacher