Michael Schumacher, la 8 ani de la accidentul cumplit suferit la schi. Ultimele informaţii despre starea fostului pilot

Starea medicală a super-campionului de Formula 1 Michael Schumacher rămâne în continuare un mister, la 8 ani de la teribilul accident de schi petrecut la 29 decembrie 2013 și care l-a paralizat pe celebrul sportiv.

29 dec. 2021, 19:52
Michael Schumacher, la 8 ani de la accidentul cumplit suferit la schi. Ultimele informaţii despre starea fostului pilot

Jean Todt, fostul director al echipei Ferrari, a vorbit despre campionul german, care nu a mai fost văzut în public din 2013, cînd a suferit un accident grav la schi. Michael Schumacher a intrat în comă, iar veștile despre starea sa au fost mai degrabă contradictorii.

„Starea lui Michael Schumacher se îmbunătăţeşte încet şi sigur! Cu toate acestea, consecinţele vor rămâne”, a declarat jean Todt pentru Bild, înainte de lansarea documentarului realizat de Netflix despre Michael Schumacher. Anunţul fostului şef de la Ferrari este una dintre rarele actualizări privind starea de sănătate a legendei din Formula 1. „Am petrecut mult timp cu Corinna de când Michael a avut acel accident. Dacă el este încă în viaţă, este doar datorită Corinnei”, a mai spus Jean Todt.

Michael Schumacher, acum în vârstă de 52 de ani, a fost îngrijit din 2014 în vila sa din Geneva şi în cea pe care familia o deţine în Mallorca.

Michael Schumacher va fi operat cu celule stem. Noi detalii despre starea campionului F1

Documentarul Netflix despre Michael Schumacher a fost lansat pe 15 septembrie, cu videoclipuri private nepublicate şi interviuri cu membrii familiei, cu ocazia a 30 de ani de la debutul campioanei F1. A fost produs de Benjamin Seikel şi regizat de Vanessa Nocker, care a editat deja un film despre legenda tenisului Boris Becker. Filmările au avut loc cu acordul Corinnei Schumacher.

Pe de altă parte, Piero Ferrari, miliardarul care s-a căsătorit cu românca Romina Gingașu, a venit cu o veste pe care nimeni nu își dorea să o audă despre Michael Schumacher. Fiul legendarului Enzo Ferrari, fondatorul companiei care produce bolizii de lux care îi poartă numele, a rupt tăcerea și a oferit detalii cutremurătoare.

„Îmi pare rău că vorbim despre el, astăzi, ca și cum ar fi mort. El nu a murit, este acolo, dar nu poate comunica„, a dezvăluit Piero Ferrari în timpul unei ceremonii care a avut loc la Roma.

Citeşte şi: De ce nu e bine să mănânci carne de pui în noaptea de Anul Nou. Ce e musai să se regăsească pe masa de Revelion


loading...
Partenerii noștri