MICHAEL SCHUMACHER, milioane de euro cheltuite pentru RECUPERARE. Cât costă TRATAMENTUL

Michael Schumacher este încă în recuperare după accidentul grav suferit acum doi ani, iar veştile despre el sunt tot mai incerte.

28 dec. 2015, 12:57
MICHAEL SCHUMACHER, milioane de euro cheltuite pentru RECUPERARE. Cât costă TRATAMENTUL

Michael Schumacher se reface la vila sa din Elvetia, unde o camera a fost amenajata in salon de spital. Potrivit jurnalistilor de la El Economista, Corinna Schumacher, sotia fostului campion din Formula 1, a cheltuit o suma colosala. Astfel, in ultimii doi ani, costurile medicale s-au ridicat la nu mai putin de 14 milioane de euro, fiecare saptamana aducand o factura de 140.000 de mii de euro pentru familia lui Michael Schumacher.

CITEŞTE ŞI Anunţul care a uluit lumea: Michael Schumacher poate SĂ MEARGĂ. Reacţia FAMILIEI

Corinna Schumacher a fost nevoita sa vanda mai multe proprietati ale familiei pentru a face rost de bani, inclusiv o locuinta de lux si un avion personal al fostului pilot.

CITEŞTE ŞI Decizie ŞOC a soţiei lui Michael Schumacher. Ce se întâmplă cu fostul campion din Formula 1

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie 2013, un grav accident pe o partie de schi din Meribel, Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o stanca. El a fost transportat de urgenta la spital din Grenoble, unde a suferit trei operatii. Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa pe 30 ianuarie 2014. Pe 16 iunie 2014, Michael Schumacher a iesit din coma si a fost externat, apoi mutat in Elvetia, la o clinica din Lausanne. In septembrie 2014, Michale Schumacher a fost mutat din nou, de aceasta data in locuinta sa din Gland, Elveţia.