Michael Schumacher, scenarii DURE: menţinerea într-o stare vegetativă sau sfârşitul vieţii

MICHAEL SCHUMACHER rămâne în stare gravă. Ultimele informaţii oficiale în privinţa stării sănătăţii lui Schumacher au fost date la începutul lunii aprilie, de purtătoarea de cuvânt a pilotului german, Sabine Kehm, care a precizat că septuplul campion mondial 'prezintă momente de conştienţă şi de trezire'.

03 iun. 2014, 09:24
Michael Schumacher, scenarii DURE: menţinerea într-o stare vegetativă sau sfârşitul vieţii

MICHAEL SCHUMACHER  nu-şi revine. Situaţia fostului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher provoacă din ce în ce mai multă îngrijorare, la aproape şase luni de la internarea sa într-o clinică din Grenoble, după accidentul de schi pe care l-a suferit în Alpii francezi.

Veste CUMPLITĂ despre MICHAEL SCHUMACHER. Anunţ DRAMATIC al MEDICILOR

Astfel, Gary Harstein, fost medic delegat pe lângă Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA), se arată pesimist în ceea ce priveşte o eventuală trezire a lui Michael Schumacher din starea de comă indusă în care se află de la sfârşitul lunii decembrie.

‘Mi-e teamă şi am aproape certitudinea că nu vom avea niciodată veşti bune în privinţa lui Michael Schumacher‘, a declarat Harstein pe blocul său.

Bild: Michael Schumacher rămâne în stare gravă

Medicul este alertat de tăcerea anturajului lui Michael Schumacher, dar şi de statisticile conform cărora ‘doar un mic procent din pacienţii aflaţi în stare vegetativă îşi recapătă conştienţa’. După părerea lui Harstein, există doar două scenarii posibile în cazul lui Schumacher: menţinerea într-o stare vegetativă sau sfârşitul vieţii.

Ultimele informaţii oficiale în privinţa stării sănătăţii lui Schumacher au fost date la începutul lunii aprilie, de purtătoarea de cuvânt a pilotului german, Sabine Kehm, care a precizat că septuplul campion mondial ‘prezintă momente de conştienţă şi de trezire’.

Campionul din FORMULA 1, despre starea lui Michael Schumacher: „SUNT ŞOCAT!”

MICHAEL SCHUMACHER face progrese în drumul său. El prezintă momente de conştienţă şi de trezire. Noi suntem permanent alături de el în această lungă şi dificilă luptă, împreună cu echipa spitalului din Grenoble, şi rămânem încrezători’, a scris atunci Sabine Kehm într-un comunicat.

Potrivit lui Gary Hartstein, în cazul unei treziri uşoare a lui Michael Schumacher, care îi va permite să interacţioneze cu mediul, starea pilotului ar putea evolua favorabil în anii următori, cu şanse aproape nule însă de a mai reveni la o viaţă normală.

‘Din păcate, după stări vegetative de şase luni, puţini pacienţi pot să poarte o conversaţie, să meargă sau să se îmbrace singuri’, a adăugat fostul medic al FIA.


loading...