Campionul din FORMULA 1, despre starea lui Michael Schumacher: „SUNT ŞOCAT!”

MICHAEL SCHUMACHER. Fostul pilot german MICHAEL SCHUMACHER se afla in continuare in coma la spitalul din Grenoble, la aproape cinci luni de la groaznicul accident suferit la schi. Sebastian Vettel, campionul mondial din Formula 1, a vorbit despre starea lui MICHAEL SCHUMACHER.

06 mai 2014, 13:40
Campionul din FORMULA 1, despre starea lui Michael Schumacher: „SUNT ŞOCAT!”

MICHAEL SCHUMACHER. Sebastian Vettel, considerat urmasul lui MICHAEL SCHUMACHER in Formula 1, a vorbit, intr-un interviuacordat cotidianului german Focus, despre situatia fostului campion mondial.

„Mi-e greu sa vorbesc despre asta, pentru ca inca sunt socat. Accidentul lui MICHAEL SCHUMACHER ne arata cat de repede se pot schimba lucrurile”, a spus Sebastian Vettel, citat de ziare.com.

„Il cunosc destul de bine si pot sa-l evaluez ca persoana. Chiar daca e acuzat ca e dependent de adrenalina, eu il consider foarte rezonabil. MICHAEL SCHUMACHER ramane un model pentru mine”, a continuat Vettel.

La numai 26 de ani, Vettel are deja in palmares 4 titluri in Formula 1.

MICHAEL SCHUMACHER a suferit un teribil accident la schi, pe 29 dfecembrie 2013, in urma caruia a fost indus in coma. De la sfarsitul lunii ianuarie, doctorii francezi incearca sa-l trezeasca pe MICHAEL SCHUMACHER, dar inca n-au reusit.