Michael Schumacher se gândeşte din nou la retragere

Revenit în Formula 1 în 2010, la trei ani după încheierea activităţii în Marele Circ, pilotul german Michael Schumacher pare să aibă din nou gânduri de retragere.

RomaniaTV.net
11 nov. 2011, 09:56
Michael Schumacher se gândeşte din nou la retragere

Septuplul campion mondial Michael Schumacher a declarat că nu este sigur de faptul că va mai concura pentru Mercedes GP după sezonul 2012, la finalul căruia îi expiră contractul cu echipa germană, informează Mediafax.

„Aşa cum v-am spus deja, nu este momentul să vorbim de aşa ceva. Am nevoie de ceva mai mult timp pentru a vedea unde mă aflu şi încotro mă îndrept, de a stabili dacă acest lucru este ceea ce vreau sau nu. Este ceva ce vom descoperi în viitor, nu acum”, a spus Schumacher, aflat în aceste zile în Emiratele Arabe Unite pentru cursa de la Abu Dhabi.

Schumacher a revenit în Formula 1 în 2010, după trei ani de la retragerea sa, atras de proiectul Mercedes, care a cumpărat echipa Brawn GP. Însă în doua sezoane team-ul german nu a reuşit decât trei locuri 3, toate obţinute de coechipierul lui Michael, Nico Rosberg, care şi-a prelungit recent contractul cu Mercedes.