Michael Schumacher va fi operat! Anunţ de ultimă oră despre fostul pilot de Formula 1

Michael Schumacher va suferi o nouă intervenţie chirurgicală pentru tratamentul cu celule stem, potrivit presei italiene. Fostul pilot de Formula 1 a suferit acum şase ani şi jumătate un grav accident de schi. 

RomaniaTV.net
10 iun. 2020, 14:05
Michael Schumacher va fi operat! Anunţ de ultimă oră despre fostul pilot de Formula 1
Michael Schumacher, 51 de ani, a fost deja supus unui tratament medical anul trecut la Paris de chirurgul specializat în chirurgie coronariană Philippe Menasche care se va ocupa şi de noua operaţie, potrivit EFE, citat de Agerpres. 
 
Chirurgul spune că obiectivul intervenţiei este de a ”regenera sistemul nervos central” al fostului pilot. 

Citeşte şi: 

În declaraţiile publicate de Contro Copertina, neurochirurgul italian Nicola Acciari a spus că Schumacher suferă de atrofie musculară şi osteoporoză din cauza imposibilităţii activităţii fizice.

Michael Schumacher s-a trezit din comă la şase luni după accident. De la clinica unde era internat a fost transferat la un centru de reabilitare din Lausanne (Elveţia) şi de acolo la cabana familiei din Gland, amenajată de soţia pilotului, Corinna, pentru a-i oferi îngrijirile de care are nevoie.

La peste şase ani de la accidentul de schi pe care l-a suferit în Alpii francezi se cunosc foarte puţine lucruri despre starea de sănătate a lui Schumacher. Doar câteva persoane sunt autorizate să-l vadă pe fostul pilot al lui Ferrari, printre acestea neaflându-se fostul său manager, Willi Weber, care a ţinut să-i reproşeze acest lucru soţiei lui Schumacher.

Citeşte şi: 


loading...