Michael Wolff, autorul controversatei cărţi despre Donald Trump, crede că dezvăluirile vor duce la finalul lui Trump

Michael Wolff, autorul controversatei cărţi „Fire and Fury: Inside the Trump White House”, este de părere că dezvăluirile lui au şanse să ducă la sfârşitul preşedinţiei lui Donald Trump.

RomaniaTV.net
06 ian. 2018, 11:12
Michael Wolff, autorul controversatei cărţi despre Donald Trump, crede că dezvăluirile vor duce la finalul lui Trump

Autorul a declarat pentru BBC radio că la capătul „Fire and Fury: Inside the Trump White House” concluzia lui că Trump nu este potrivit pentru acest post a devenit o concepţie extinsă.

„Cred că unul dintre efectele interesante ale cărţii este, până acum, cel al împăratului fără haine. Povestea pe care am spus-o pare să prezinte această preşedinţie într-o aşa manieră încât spune că el nu poate face munca asta. Dintr-o dată, toată lumea spune Dumnezeule, este adevărat, nu are haine. Acesta este fondul percepţiei şi înţelegerii care va duce la finalul preşedinţiei lui”, a declarat Wolff.

Donald Trump a spus despre carte că este plină de minciuni. Volumul descrie o Casă Albă cuprinsă de haos, un preşedinte care a fost nepregătit să câştige în 2016, şi pe ajutoarele lui Trump care desconsideră abilităţile lui.