N-a apucat prima pensie, a murit în timp ce sărbătorea ultima zi de muncă. S-a prăbușit pe masă, în faţa colegilor îngroziți

Un bărbat a murit înainte să-și primească prima pensie! S-a stins din viață chiar în ultima lui zi de muncă, sub privirile neputincioase ale colegilor. Toată lumea este în stare de șoc

04 feb. 2023, 17:36
N-a apucat prima pensie, a murit în timp ce sărbătorea ultima zi de muncă. S-a prăbușit pe masă, în faţa colegilor îngroziți

Michele Barco ar fi împlinit 59 de ani în iulie. Lucrase mai bine de 30 de ani la Belvest, un brand italian de modă pentru bărbați, iar 31 ianuarie trebuia să fie ultima sa zi de muncă, înainte să se pensioneze. Petrecea alături de colegi când, dintr-o dată, s-a prăbușit pe masă în urma unui infarct.

Michele Barco s-a stins din viață sub privirile neputincioase ale colegilor, în cadrul unei petreceri, care era organizată chiar de el. Întreaga tragedie s-a petrecut în Italia, iar pentru bărbat era ultima zi la locul de muncă, asta pentru că urma să se pensioneze.

Pensionarea anticipată 2023. Acte necesare și în ce cine poate face acest lucru. Cât s-a scumpit „anul de pensie” în 2023
Cu această ocazie, Michele a organizat o petrece în locul unde a petrecut peste 3 decenii, acolo unde a pregătit mâncare și băutură pentru colegii săi, însă nimic nu prevestea nenorocirea ce avea să se întâmple.

Bărbatul petrecea alături de colegi, iar dintr-o dată s-a prăbușit pe una dintre mese. Un echipaj de salvare a ajuns rapid la fața locului, iar cadrele medicale au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața bărbatului, însă din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici, nu s-a mai putut face nimic pentru italian, fiindu-i astfel declarat decesul. Acesta suferise un infarct.

„O persoană fantastică, incredibil de bună, un muncitor extraordinar. Suntem profund afectați de ceea ce s-a întâmplat”, a transmis conducerea companiei, scrie Il Messaggero.

Pensii 2023. Se schimbă formula de calcul. Cât vor încasa românii în plus la pensie
Citește și: Dumitru și-a ucis iubita și a fost denunțat la poliție chiar de către sora lui! I-a ascuns trupul și nu s-a găsit nici până acum: „Făcea partea din familie, ca o fiică, o soră”

Conform spuselor colegilor săi, aceștia spun că Michele Barco nu era cunoscut cu probleme de sănătate. De precizat este că, italianul nu era căsătorit și locuia alături de mama sa.