Michele Obama şi Melania Trump, prima întâlnire după scandalul plagiatului. Ce şi-au spus cele două FOTO

Donald Trump, noul preşedinte Ales al Statelor Unite, a avut o primă întânire la Casa Albă cu Barack Obama, preşedintele în exerciţiu. În timp ce cei doi discutau în Biroul Oval despre tot ce presupune preluarea mandatului de către Trump în luna ianuarie 2017, cele două soţii ale lor au avut o întâlnire în Salonul oval galben.

RomaniaTV.net
11 nov. 2016, 13:51

Melania Trump, soţia preşedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump, şi Michele Obama, prima doamnă a Americii până în ianuarie 2017, când Barack Obama îşi va încheia mandatul, au avut şi ele o întâlnire la Casa Albă, în timp ce soţii lor au discutat în Biroul Oval despre transferul de putere ce se va încheia la începutul anului viitor. A fost prima întrevedere dintre cele două, după ceea ce, în campania electorală, a fost un adevărat scandal de plagiat, deoarece un discurs rostit de Melania Trump pentru a-şi susţine soţul în cursa pentru Casa Albă a fost copiat cuvânt cu cuvânt după unul dintre cele susţinute de Michele Obama pe vremea când se afla în aceeaşi ipostază, iar Barack Obama candida pentru funcţia de preşedinte al SUA.

Melania Trump, extrem de discretă în apariţiile sale până acum, şi Michelle Obama au vorbit în faţa câte unei ceşti de ceai. Recunoscute pentru stilul lor ireproşabil, cele două au făcut şi de data aceasta cele mai inspirate alegeri. Fost supermodel, Melania a purtat o rochie neagră, midi, fără mâneci, în timp ce Michelle a ales o rochie mov cu mâneci trei sferturi accesorizată cu pantofi argintii cu toc.

Foto: Hepta

Melania Trump va fi o prima Doamna atipică la Casa Albă: este prima soţie a cărei limbă maternă nu este engleză, ea fiind născută în Slovenia. Este un fost manechin care a pozat nud şi este cea de-a treia soţie a unui preşedinte american.