Michelle Pfeiffer şi Robert De Niro, într-un film despre mafie

Actriţa americană Michelle Pfeiffer ar putea juca alături de Robert De Niro într-un film despre mafie, "Malavita", regizat de Luc Besson.

RomaniaTV.net
30 mai 2012, 11:36
Michelle Pfeiffer şi Robert De Niro, într-un film despre mafie

Actriţa americană se află în negocieri avansate cu producătorii acestei pelicule în care ar putea interpreta rolul unei femei cu tendinţe piromane. Filmul va fi realizat pe baza cărţii „Badfellas” de Tonino Benacquista, informează contactmusic.com.

Lungmetrajul va descrie povestea de viaţă a unei familii mafiote care se mută în Franţa, într-un program de protecţie a martorilor. Membrii familiei fac tot ceea ce pot pentru a se adapta, dar constată că le este foarte greu să uite trecutul şi îşi reiau după o perioadă vechile apucături.

Luc Besson a scris deja scenariul şi va fi totodată producătorul peliculei.

Filmările vor debuta în luna august.

Michelle Pfeiffer, în vârstă de 54 de ani, a jucat alături de Robert De Niro în alte două filme: „Pulbere de stele/ Stardust” (2007) şi „De Anul Nou/ New Year’s Eve” (2011).

Actriţa americană a apărut recent şi în „Dark Shadows”, regizat de Tim Burton, cu care a colaborat în 1992 la filmările pentru „Batman se întoarce/ Batman Returns”, în care a interpretat rolul Catwoman.

Michelle Pfeiffer şi-a început cariera cu mici roluri în filme de televiziune, în anii ’70, şi a devenit cunoscută pe marile ecrane în filmul „Scarface” (1983), în care a jucat alături de Al Pacino. Printre rolurile notabile pe care le-a realizat se numără cel din „Legături periculoase” (1988), pentru care a fost recompensată cu un premiu BAFTA, cel din „Câmpul dragostei” (1993), pentru care a primit un Urs de Argint, şi cel din „Fabuloşii Baker-Boys”, pentru care a fost recompensată cu premii din partea presei străine de la Hollywood, a asociaţiilor de critici din New York şi Los Angeles, a National Society of Film Critics şi a Board of Review. Actriţa a fost nominalizată de trei ori la premiile Oscar, pentru rolurile din „Fabuloşii Baker-Boys”, „Legături periculoase” şi „Câmpul dragostei”.

Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro, în vârstă de 68 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din „Naşul: Partea II” (1975) şi „Taurul furios/ Raging Bull” (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, în special sub bagheta regizorală a lui Martin Scorsese, în filme precum „Şoferul de taxi/ Taxi Driver” (1976), „Băieţi buni/ Goodfellas” (1990), „Promontoriul groazei/ Cape Fear” (1991) şi „Casino” (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribeca de la New York, înfiinţat în 2002.