Michi de la Şuie Paparude, primul INTERVIU, după ce a ieşit din comă

Are doar 42 de ani şi multă poftă de viaţă, aşa că infarctul suferit în timpul unui concert din Timişoara nu i-a venit de hac, deşi a stat în comă câteva zile şi i s-au implantat două stenturi la inimă. 

RomaniaTV.net
24 ian. 2014, 15:13
Michi de la Şuie Paparude, primul INTERVIU, după ce a ieşit din comă

Cu câteva kilograme mai slab, semn al suferinţei îndurate, dar cu zâmbetul pe buze, Michi, pe numele său real Mihai Câmpineanu, pionier al muzicii electronice în România, le-a făcut zilele trecute o primă vizită prietenilor săi de la Radio Guerilla, care l-au încurajat la necaz.

Contactat de reporterii ziarului Libertatea, Michi ne-a spus că, în paralel cu obligatoriile plimbări în aer liber, prin parcuri, şi-a suflecat mânecile cămăşii şi este pregătit să revină în studio alături de colegii săi: “Pregătim un nou material audio, dar şi o nouă serie de concerte de club, începând cu luna aprilie. Sunt bine şi cu treaba deja în sânge!”.

Muzicianul e conştient însă că trebuie să treacă la un ritm de viaţă mai puţin alert, nu de alta, dar nu mai vrea să repete experienţa trăită în fatidica zi de 19 octombrie 2013, când a căzut ca secerat, după un concert susţinut într-un club din Timişoara.

Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, a suferit un infarct miocardic, în noaptea de 19 spre 20 octombrie, la finalul unui concert susţinut la Timişoara.

Colegii de trupă, care au şi sunat la 112, afirmau că acesta le-a spus, după concert, că are dureri puternice în zona pieptului, apoi acesta s-a prăbuşit la pământ. În cădere, cântăreţul s-a lovit la faţă.

Liderul formaţiei Şuie Paparude a fost în comă indusă de medicamente, medicii spunând că starea lui nu era „foarte încurajatoare”, dar că nu avea leziuni hemoragice cerebrale. După ce a ieşit din coma indusă, a fost intubat din nou, deoarece nu putea respira singur.

Mihai Câmpineanu (Michi) a suferit un prim infarct miocardic sâmbătă seara, imediat după ce a terminat concertul de la Timişoara, fiind transportat de o echipă SMURD la Spitalul Municipal, unde a fost resuscitat de mai multe ori. Duminică dimineaţa, Câmpineanu a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din oraş, aflându-se în comă profundă. Luni, Mihai Câmpineanu a fost transportat de la Institutul de Boli Cardiovasculare la Spitalul Judeţean Timişoara cu o ambulanţă specială care asigură condiţii de terapie intensivă pe durata transferului.