Micii au sfărâit pe ritmuri de manele, în curtea Colegiului „Brukenthal” din Sibiu VIDEO

Elevii de la Colegiul Național "Samuel von Brukenthal" din Sibiu au încins grătarele chiar în curtea școlii, după ce au organizat un bazar caritabil. Micii au sfărâit pe ritmuri de manele la petrecerea care a avut loc miercuri, 21 decembrie.

22 dec. 2022, 18:54
Micii au sfărâit pe ritmuri de manele, în curtea Colegiului „Brukenthal” din Sibiu VIDEO

Este scandal după petrecerea de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”, unul dintre cele mai prestigioase colegii din Sibiu, mai ales că reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu nu au fost înștiințați despre organizarea bazarului sau a petrecerii de după.

Târgul menit să strângă fonduri pentru Hospice „Casa Speranței” s-a finalizat cu o petrecere „pe cinste”. Elevii de la Colegiul Brukenthal au încins grătarele și au pus manele la volum maxim în curtea liceului, chiar în mijlocul Sibiului, potrivit oradesibiu.ro

Citiți și: Cine sunt tinerii care au murit în accidentul teribil de lângă Sibiu. Ea era studentă la Viena, iar el era fiul unui politician PSD

Reacția directoarei Colegiului Național „Samuel von Brukenthal: „Nu a fost nicio petrecere!”

„Totul s-a desfășurat în incinta școlii, nu pe domeniul public. A fost o acțiune exclusiv în școală, pe terenul școlii. Când am sesizat că muzica este prea tare, s-a oprit. Nu a fost nici o petrecere, a fost o acțiune de strângere de fonduri pentru elevii nevoiași din școală și pentru hospice-ul de copii. Este o activitate tradițională a școlii care s-a desfășurat în fiecare an, excluzând  anii de pandemie”, spune directoarea Colegiului Național „ Samuel von Brukenthal, Monica Hay.

În schimb, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu este intrigat de petrecerea organizată în Colegiului, acolo unde Klaus Iohannis este profesor de 25 de ani.

„Nu s-a cerut nici un fel de aprobare referitor la ce urma să se întâmple la bazar, sau după bazar, pentru a da un aviz. Reprezentanții Colegiului „Brukenthal” sunt responsabili pentru ce s-a întâmplat, și în timpul bazarului, și după”, spune Inspectorul Școlar General, Marius Novac.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, Constantin Dincă, spune că situația este una „regretabilă”.

„Noi nu am fost înștiințați de organizarea acestui bazar. E regretabil dacă s-a ajuns la nivelul acesta. Păcat, mare păcat”, spune Dincă.

Citiți și: Se înmulţesc alarmant înjunghierile între elevi! Un nou caz ŞOCANT în Sibiu GALERIE FOTO