Se înmulţesc alarmant înjunghierile între elevi! Un nou caz ŞOCANT în Sibiu GALERIE FOTO

Un adolescent în vârstă de 17 ani, elev al Liceului Tehnologic „Independența” din municipiul Sibiu, a fost înjunghiat, vineri dimineața, de către un coleg de clasă în timpul unei pauze. Totul s-a petrecut pe o străduță din centrul Sibiului și, potrivit martorilor, băiatul a fost tăiat cu un cuțit în zona spatelui.

16 dec. 2022, 20:05
Se înmulţesc alarmant înjunghierile între elevi! Un nou caz ŞOCANT în Sibiu GALERIE FOTO

Cei doi elevi, colegi de clasă la liceul „Independența”, din Sibiu, au părăsit liceul în jurul orei 10:50. Pe strada Pietrarilor, între cei doi a izbucnit un scandal. Adolescentul de 17 ani a fost înjunghiat cu un cuțit de celălalt elev, ziua în amiaza mare, după care acesta a fugit. Martorii spun că băiatul a reușit să meargă pe picioarele lui până la sediul unei firme de pe strada Nicolae Teclu, acolo unde a cerut ajutor angajaților.

Cei care au sunat la 112 spun că tânărul avea o hemoragie puternică, însă era conștient.

„Băiatul a ajuns pe picioarele lui la reprezentantă Hyundai de pe strada Teclu, cerându-ne ajutorul să sunăm la 112. El nu își mai găsea telefonul mobil, de aceea a venit aici. Îl cunoșteam, fiindcă făcea practică în cadrul firmei noastre. În momentul în care a ajuns aici era conștient, însă avea o hemoragie puternică la spate, în zona unde a fost înjunghiat”, a spus, pentru Ora de Sibiu, o angajată a reprezentanței Hyundai de pe strada Teclu.

Citeşte şi: Accident cu cinci victime la Iaşi. Trei copilaşi, duşi de urgenţă la spital, după descarcerare

Ulterior, la fața locului au ajuns polițiștii, dar și salvarea. Adolescentul a fost transportat de urgență la CPU Luther pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare din partea medicilor.

Polițiștii de investigații criminale s-au deplasat și pe strada unde a avut loc înjunghierea, și anume pe strada Pietrarilor. Oamenii care locuiesc în zonă spun că nu au auzit nimic în momentul atacului, iar unii dintre ei se aflau și la muncă. „Am auzit că s-a întâmplat ceva pe stradă, dar nu știu nimic. Eu eram plecată de acasă la acea oră”, a spus o locatară. „Un vecin are camere de supraveghere montate pe clădirea în care locuiește. Am înțeles că poliția le-ar fi solicitat deja”, a spus un alt locatar.

Dalele de pe strada Pietrarilor sunt acum pline de sângele băiatului. În zonă pot fi observate și semnele pe care le-au făcut polițiștii în momentul investigațiilor.

Citeşte şi: O româncă însărcinată în opt luni a dispărut fără urmă în Germania. Familia o caută cu disperare: „Se certa des cu fostul soț”