Mick Schumacher, mesaj emoţionant de ziua tatălui său: „Zile ca acestea au fost importante pentru pasiunea mea tot mai mare pentru motorsport”

Michael Schumacher a împlinit luni 53 de ani, la doar câteva zile după împlinirea a opt ani de la accidentul care i-a schimbat complet viaţa, dar şi pe a familiei sale.

05 ian. 2022, 10:46
Mick Schumacher, mesaj emoţionant de ziua tatălui său: „Zile ca acestea au fost importante pentru pasiunea mea tot mai mare pentru motorsport”

Perioada sărbătorilor de iarnă este una cu sentimente amestecate pentru familia Schumacher, pe 29 decembrie, în urmă cu 8 ani, Michael suferind un cumplit accident de schi în staţiunea Meribel din Alpii Francezi, unde se afla cu soţia şi copiii.

Atunci, după ce s-a aventurat într-o zonă nemarcată şi a alunecat, lovindu-se la cap de o piatră, a fost transportat de urgenţă la spitalul din Grenoble, stând în comă timp de 6 luni, până în iunie 2014. Ulterior, Michael Schumacher a fost mutat la domiciliul său pentru a urma un proces de reabilitare, iar familia i-a protejat viaţa privată, fără să ofere cel mai mic detaliu despre sănătatea lui timp de aproape opt ani.

Tot ce se ştie este că, în 2019, la Paris, a fost supus unui tratament condus de chirurgul specializat în chirurgie coronariană Philippe Menasche, pentru”regenerarea sistemul nervos central”, şi că infirmiera care se ocupa de el a declarat că era conştient.

Cu ocazia zile de naştere a tatălui său, Mick Schumacher, care a devenit la rândul său pilot de Formula 1, a publicat pe Instagram un mesaj emoţionant.

Mick Schumacher în bratele tatalui Michael

„La mulţi ani, tată! Zile ca acestea au fost importante pentru pasiunea mea tot mai mare pentru motorsport şi încă are efecte până în ziua de azi. Sunt recunoscător pentru toate experienţele pe care mi le-ai oferit şi sunt nerăbdător să creez unele noi în viitor.”, a scris Mick Schumacher, care a publicat şi o fotografie în care Michael îl ţinea în braţe.

Citeşte şi: Ministrul Sportului, Eduard Novak, vrea să investească într-un program de redescoperire a oinei, un sport care nu suscită interes nici pentru public, nici pentru sponsori