Microbuz cu 15 adolescenţi, implicat într-un accident rutier grav în Vrancea

Şoferul microbuzlui a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile. În zona de munte a judeţului Vrancea ninge de mai multe ore. Cei 15 adolescenţi implicaţi în accidentul de pe DN 2, din judeţul Vrancea, sunt fotbalişti la echipa de juniori a Gloriei Buzău. 

RomaniaTV.net
30 nov. 2019, 20:14
Microbuz cu 15 adolescenţi, implicat într-un accident rutier grav în Vrancea

UPDATE: Tinerii se întorceau acasă de la Miercurea Ciuc, iar în Vrancea microbuzul în care se aflau a derapat din cauza poleiului şi a zăpezii şi a ieşit de pe şosea, unde a rămas blocat.

Potrivit preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău, Adrian Petre, sportivii implicaţi în accidentul din Vrancea sunt din echipa de juniori a Gloriei Buzău.
Sâmbătă seară, ei se întorceau la Buzău de la Miercurea Ciuc, unde au disputat un meci.

Un microbuz în care se aflau 15 adolescenţi, sportivi, a fost implicat, sâmbătă seară, într-un accident rutier pe DN2D, la ieşirea din comuna Tulnici, judeţul Vrancea, în apropiere de Centrul de Agrement Gălăciuc. Din primele informaţii, şoferul microbuzului ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi ieşit în afara părţii carosabile.

ISU Vrancea intervine, sâmbătă seară, la un accident rutier în care este implicat un microbuz în care se aflau 15 adolescenţi şi însoţitorii lor

La faţa locului s-au deplasat şapte echipaje.

„În microbuz se aflau 15 copii (vârste cuprinse între 16-17 ani). Din primele informaţii, nu sunt persoane încarcerate sau rănite. Forţele de intervenţie vor acţiona pentru scoaterea microbuzului din zăpadă”, a transmis ISU Vrancea.

Sursa citată a precizat că adolescenţii, care sunt sportivi, şi însoţitorii lor au fost preluaţi de un microbuz din comuna Tulnici şi adăpostiţi la o pensiune din zonă.