Microbuz implicat într-un accident rutier în Bacău

Un accident rutier grav s-a produs, joi, la ieşirea din municipiul Bacău spre Oneşti. Un microbuz cu persoane a intrat în coliziune cu un autoturism. Şoferul autoturismului a rămas încarcerat şi a fost scos de pompieri din autovehicul. Şi şoferul microbuzului a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 07:18
Microbuz implicat într-un accident rutier în Bacău

Patru echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi pompierii ISU Bacău, cu mai multe autospeciale au intervenit joi dimineaţă după în accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau cinci persoane. 

Şoferul autoturismului a rămas încarcerat şi a fost scos de pompieri din autovehicul. Alături de el, a ajuns la spital şi şoferul microbuzului. Restul persoanelor au refuzat transportul la spital.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

„La data de 9 iulie a.c., pe DN 11 s-a produs un eveniment rutier cu victime. Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 66 ani care conducea un autoturism, pe fondul unei depășiri neregulamentare, a intrat în coliziune cu un microbuz care circula din sens opus. În microbuz se aflau șoferul și patru pasageri. Cei doi conducători auto au fost transportați la spital pentru îngrijiri. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Traficul nu este blocat, circulându-se alternativ pe un fir. Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, a anunţat Poliţia.