Microbuz cu şapte persoane, lovit de tren în Timiş. Accidente grave miercuri pe şoselele din ţară

Un microbuz în care se aflau şapte persoane a fost izbit de un tren Regio, miercuri dimineaţa, pe raza localităţii timişene Lovrin, după ce şoferul s-a angajat în traversarea liniilor ferate prevăzute cu crucea Sfântului Andrei, fără a se asigura. De asemenea, în judeţul Argeş două maşini şi un autobuz s-au ciocnit. Impactul a avut loc pe drumul dintre Pitești și Câmpulung. Iar la Suceava o maşină s-a răsturnat lângă un pod.

19 iun. 2019, 05:05
Microbuz cu şapte persoane, lovit de tren în Timiş. Accidente grave miercuri pe şoselele din ţară

Accidentul din Argeş s-a produs după ce şoferul unui autoturism a ieşit pe drumul naţional 73 fără să se asigure şi a lovit un alt automobil pe care l-a proiectat în autobuzul plin cu pasageri. Mai multe ambulanțe au mers la fața locului, iar trei persoane au ajuns la spital. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un microbuz a fost lovit de un tren în localitatea Lovrin, judeţul Timiş. Asta după ce şoferul ar fi ignorat semnalele acustice şi luminoase şi a forţat trecerea peste calea ferată. În microbuz se aflau şapte persoane, dintre care două au fost rănite. Victimele au refuzat să fie duse la spital.

Un autoturism s-a răsturnat în localitatea Scheia, la ieşire din Suceava. Şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns cu roţile în sus lângă un pod. Atât şoferul, cât şi pasagerul din autoturism au fost răniţi.