Microbuz plin cu români, accident cumplit în Austria. Două persoane au murit pe loc

Un accident cumplit s-a petrecut, miercuri noapte, pe o autostradă din Austria. Un microbuz plin cu români a intrat în spatele utilaj staţionat pe banda de urgenţă. În urma impactului, două persoane au murit pe loc, iar alte patru sunt grav rănite.

27 mai 2021, 12:20
Microbuz plin cu români, accident cumplit în Austria. Două persoane au murit pe loc

Microbuz plin cu români, accident cumplit în Austria. Tragedia a avut loc pe Westautobahn, între ieșirile spre localitățile Seewalchen am Attersee și St. Georgen im Attergau, la circa 30 de km de Salzburg.

Microbuz plin cu români, accident cumplit în Austria

Citeşte şi A încurcat frâna cu acceleraţia şi a intrat cu maşina într-un magazin. Accident uluitor în Botoşani

Microbuzul condus de un român în vârstă de 38 de ani a intrat în plin în spatele unui vehicul care staționa pe banda de urgență și care aparținea unei echipe de muncitori care efectua reparații la autostradă.

La faţa locului au ajuns imediat echipele de intervenţie. mai multe persoane care au rămas blocate în interiorul microbuzului au fost descarcerate, însă, din păcate, doi pasageri, un adolescent de 17 ani şi un bărbat în vârstă de 49, au fost găsiţi morţi. Alte patru persoane, printre care şi părinţii adolescentului, au fost rănite grav, potrivit stiridiaspora.ro. 

În urma impactului puternic, microbuzul a fost distrus complet. Din cauza accidentului, autostrada a fost închisă aproximativ două ore în direcția Salzburg, în timp ce între intersecția Seewalchen am Attersee și intersecția St. Georgen im Attergau traficul a fost îngreunat pentru încă o oră.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

Citeşte şi Sportiv român mort într-un accident rutier în Italia. Avea doar 23 de ani

https://www.youtube.com/watch?v=ryrev4gBF94