Sportiv român mort într-un accident rutier în Italia. Avea doar 23 de ani

Sportivul Lucian Valentin Bota a murit, duminică seara, într-un accident rutier produs în provincia Cuneo, Italia. Românul avea doar 23 de ani.

25 mai 2021, 10:38
Sportiv român mort într-un accident rutier în Italia. Avea doar 23 de ani

Sportiv român mort într-un accident rutier în Italia. Este vorba despre Lucian Bota, jucător de fotbal american. Tânărul se afla la volanul unui autoturism în momentul în care s-a izbit frontal de mașina condusă de o femeie din Filipine, în vârstă de 53 de ani.

Lucian Bota

În urma coliziunii, mașina românului a explodat. Tânărul sportiv român a murit pe loc. Abia au reuşit salvatorii să-i scoată trupul dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

Citeşte şi: Poveştile dramatice ale celor care şi-au pierdut viaţa în telecabina prăbuşită în Italia. Ultimul mesaj transmis de una dintre victime este zguduitor

Şi şoferiţa implicată în accident a fost rănită grav şi a fost transportată la o unitate spitalicească din Cuneo.

Lucian Valentin Bota s-a născut în Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, dar se mutase în Italia, unde a urmat cursurile liceului din Cavallermaggiore, provincia Cuneo. Lucian era cunoscut de întreaga comunitate pentru că fusese jucător de fotbal american în echipa vikingilor din Cavallermaggiore, scrie fresh24.ro.

„Jucase la noi acum câțiva ani. Voios, zâmbitor și plăcut tuturor, era un băiat foarte amabil. Liniștit, dar prietenos cu toată lumea, era foarte sociabil. Suntem încă uimiţi și fără cuvinte”, a declarat președintele vikingilor, Davide Olocco.

„O zi foarte tristă! A fost un băiat bine crescut și un jucător foarte bun”, a spus primarul din Cavallermaggiore, Davide Sannazzaro.

Citeşte şi: Povestea dramatică a unui cuplu care a murit în telecabina prăbuşită în Italia: au fugit de frica atacurilor Hamas din Tel Aviv şi şi-au găsit sfârşitul în telecabina morţii