Microbuz plin cu călători, răsturnat în Bacău după ce s-a ciocnit cu o maşină. 16 persoane sunt rănite

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism s-a produs în municipiul Bacău, în noaptea de joi spre vineri. În urma impactului extrem de violent, 16 persoane au fost rănite. 

RomaniaTV.net
17 mai 2019, 04:44
Microbuz plin cu călători, răsturnat în Bacău după ce s-a ciocnit cu o maşină. 16 persoane sunt rănite

„În urma evaluării de la faţa locului au fost identificate 5 persoane în autoturism şi 14 persoane în microbuz. Iniţial, 14 persoane cu politraumatisme şi contuzii, dar conştiente toate, au solicitat îngrijiri medicale. Apoi alte 2 persoane au solicitat acelaşi lucru. În total au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe 16 persoane pentru investigaţii medicale”, a declarat Adrian Cepoi din cadrul ISU Bacău.

Potrivit sursei citate, victimele accidentului au traumatisme uşoare.

Conform reprezentanţilor IPJ Bacau, citaţi de bacau.net, un sofer de 41 de ani din Neamt, care se afla la volanul unui microbuz, nu a acordat prioritate la intrarea in sensul giratoriu si a lovit un autoturism Mercedes. La volanul autoturismului Mercedes se afla un tanar de 24 de ani din Bacau.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În urma accidentului, poliţistii au întocmit dosar penal pentru vatamare din culpa.