Microbuz răsturnat pe cel mai periculos drum din Cluj. Opt persoane, rănite în urma accidentului

Un microbuz s-a răsturnat, joi după-amiază, pe un drum din judeţul Cluj. Opt persoane au fost rănite, după ce vehiculul scăpat de sub control a ieşit de pe şosea şi s-a dat peste cap.

27 mai 2021, 20:59
Microbuz răsturnat pe cel mai periculos drum din Cluj. Opt persoane, rănite în urma accidentului

Microbuz răsturnat pe cel mai periculos drum din Cluj. Accidentul a avut loc în apropierea localităţii Copăceni din Cluj, pe DN1, notează Actual de Cluj.

La fața locului au intervenit de urgență o autospecială, un echipaj SMURD și unul de la Serviciul Județean de Ambulanță.

„Salvatorii au găsit la fața locului microbuzul răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile, iar ocupanții ieșiți din acesta. Din primele evaluări, cele opt persoane sunt conștiente și cooperante, cu grade diferite de afecțiuni. Au fost suplimentate forțele care intervin la locul accidentului cu încă două echipaje SAJ”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș, conform sursei citate.

Poliţiştii spun că şoferul microbuzului, un tânăr de 26 ani, a pierdut controlul asupra vehicului care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

„La momentul producerii accidentului, în interiorul microbuzului se aflau opt persoane, din primele date, patru dintre acestea necesitând îngrijiri medicale de specialitate”, au explicat poliţiştii.

Potrivit anchetatorilor, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Citeşte şi: Trafic blocat pe Autostrada Bucureşti – Piteşti. Pericol de explozie după ce o dubă care transporta ulei uzat s-a răsturnat

Un alt accident a avut loc joi după-amiază, pe autostrada Bucureşti-Piteşti, după ce o autoutilitară care transporta ulei uzat s-a răsturnat pe drum. Două persoane au fost rănite în urma accidentului. Una dintre acestea este în stare gravă.

Citeşte şi: Ce măsuri se relaxează de la 1 iunie. Florin Cîțu și Raed Arafat, anunț de ultim moment! Care sunt noile condiții pentru participarea la evenimentele private