Microbuz răsturnat, plan roşu de intervenţie

Un microbuz plin cu călători s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului. Sunt mai mulţi răniţi şi s-a activat planul roşu de intervenţie.

RomaniaTV.net
29 sept. 2017, 11:00

Un accident de circulație a avut loc în această dimineață, în jurul orei 11:15, pe DN 1C, pe raza localității clujene Bonțida. Un microbuz care face transport de călători pe ruta Gherla – Cluj-Napoca s-a răsturnat în șanț pe partea dreaptă a sensului de mers, la intrare în Bonțida dinspre Fundătura.

Microbuzul aparține companiei de transport Bus-Trans și era plin cu călători.

Deocamdată nu se cunoaște starea victimelor sau a persoanelor implicate în accident. La fața locului intervin echipaje de salvare, precum și polițiștii.

Potrivit someseanul.ro, circulația rutieră se desfășoară cu dificultate în zona accidentului, până la finalizarea cercetărilor efectuate de polițiști.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a activat planul roșu de intervenție în cazul acestui eveniment rutier. La locul accidentului au intervenit trei ambulanțe, echipaje de descarcerare, dar și ambulanța pentru victime multiple de la Cluj-Napoca. În microbuz se aflau 14 persoane.

La locul evenimentului a ajuns și prefectul Clujului, Ioan Aurel Cherecheș.

Până la ora actualizării acestui articol, cel puțin patru victime au fost deja transportate la spital în Cluj-Napoca.