Micul clarvăzător care a prezis pandemia avertizează cu privire la un alt pericol major cu care se va confrunta omenirea in curând

Abhigya Anand, clarvăzătorul indian de în vârstă de 14 ani, care a prezis pandemia de coronavirus încă din 2019, face o nouă previziune menită să alarmeze omenirea. Adolescentul "vede" noul pericol care pândeşte planeta şi care va veni în viitorul apropiat, la sfârşitul pandemiei de coronavirus. Este vorba despre foamete, scrie adevarul.ro.

RomaniaTV.net
08 iul. 2020, 06:18
Micul clarvăzător care a prezis pandemia avertizează cu privire la un alt pericol major cu care se va confrunta omenirea in curând

Deşi are doar 14 ani, Abhigya Anand a absolvit filosofia hindusă cunoscută sub numele de Vastu Shastra. În 2019, băiatul a spus că omenirea se va confrunta „cu un pericol major”, originar din Italia, dar care va afecta cel mai mult China. Anand a anunţat, la acea vreme, că o boală gravă va cuprinde întreaga lume şi va face ravagii din noiembrie 2019 până în aprilie 2020.

Citeşte şi Epidemiolog celebru, previziuni sumbre pentru români: În august, vor fi şi 800 de infectări Covid-19 pe zi

Băiatul a prezis că pandemia se va încheia pe 5 septembrie, dar a adăugat că omenirea nu trebuie să se bucure pentru că va urma o nouă ameninţare. Conjuncţia dintre Saturn şi Jupiter va fi la baza foametei cu care planeta se va confrunta pe parcursul câtorva luni.

Abhigya Anand este unul dintre cei mai cunoscuţi astrologi din India. Până la 7 ani, băiatul a vizitat mai multe temple, a studiat sanscrita, apoi a urmat cursuri de astrologie.