Micul dejun care te ajută să slăbeşti

Dacă ai ţinut sau ţii o dietă, atunci ştii cât de neplăcut este să simţi că îţi este foame toată ziua. Începe ziua cu cea mai importantă masă, micul dejun, pentru a evita să ai senzaţia de foame permanentă.

RomaniaTV.net
02 ian. 2013, 07:12
Micul dejun care te ajută să slăbeşti

Iată câteva alimentele pe care ar trebui să le consumi la micul dejun şi care te vor ajuta să slăbeşti:

1. Grepfrut

Este plin de vitamine care te vor pastra sanatoasa si plina de viata. Greful te va ajuta sa te simti satula in prima parte a zilei, mai ales daca adaugi si o felie de paine prajita sau un bol de granola (mix de cereale, nuci, alune).

2. Iaurt slab in grasimi

Fa-ti un mic stoc de iaurturi in frigider ca sa te asiguri ca ai un iaurt pentru fiecare dimineata, pe care il poti lua cu usurinta si la tine (la serviciu, in deplasari). Mai mult, poti sa-l amesteci cu cereale pentru un mic dejun sau o gustare hranitoare.

3. Cereale integrale

Cerealele intergrale iti vor da senzatia de satietate pentru mai mult timp, asa ca poti sa incepi ziua cu un bol de cerale care sa iti hraneasca organismul pana la pranz. Esenta pierderii de kilograme cu cereale este sa te asiguri ca nu contin zahar si ca nu depasesti cantitatea recomandata, altfel, efectul va fi invers. Ai grija si ce mananci in plus, incearca sa te feresti de micile gustari (covrigei, gogosi) pe care esti tentata sa le consumi pentru ca ele nu vor face altceva decat sa-ti strice dieta.

Descopera pe Cosmopolitan.ro mai multe alimente pentru micul dejun care te ajuta sa slabesti.