Micutzu, atac dur la adresa Guvernului. Care este supărarea artistului: „Poți să mori mâine, statul nu știe că ai existat. Nici în c*r nu-l doare”

Micutzu face un atac dur la adresa Guvernului. Artistul a izbucnit pe reţelele de socializare, după ce a primit mai multe mesaje răutăcioase, în urma unei campanii la care a participat. El este acuzat că "cerşeşte" bani.

10 iun. 2021, 13:18
Micutzu, atac dur la adresa Guvernului. Care este supărarea artistului: „Poți să mori mâine, statul nu știe că ai existat. Nici în c*r nu-l doare”
Micutzu, atac dur la adresa Guvernului

Micutzu

, atac dur la adresa Guvernului. Actorul de comedie s-a arătat extrem de revoltat, după ce a fost acuzat că s-a „vândut” pentru o sumă de bani, în cadrul unei campanii caritabile pe care a promovat-o. Recent, a postat un mesaj pe Internet, unde explică faptul s-a implicat în campania respectivă pro bono, fără să primească nicio remuneraţie.

Artistul ţine să justifice faptul că empatizează şi încearcă să ajute orice campanie caritabilă, fără să fie plătit. La un moment dat, izbucneşte şi explică cum statului nu îi pasă de oameni, ce li se întâmplă lor, motiv pentru care toată lumea ar trebui să ajute, puţin câte puţin.

Citeşte şi: Micutzu, moment fabulos despre vaccinare. „Pfizer, noul iPhone, Moderna, vechiul iPhone, Astra Zeneca e pentru săraci!” VIDEO

Legat de postarea anterioară.

Sunt câteva sute de oameni care ba mă dojenesc, ba mă fut in gură că cerșesc, că vin eu să cer bani, că m-am vândut.

În primul rând este o campanie la care am participat pro bono, cum sunt toate campaniile de genul. Pentru cei care mă cunosc de câțiva ani (înainte de “micutzuleee”) și imi știu munca și alte lucruri făcute sunt absolut convins că nu există dubiu.

Am participat fără bani, ca să înțeleagă tot calicu’, pentru că nu mi se pare normal să iei bani pentru o campanie caritabilă, oricare ar fi natura ei, iar treaba cu pădurile, oricare ar fi ele, e de natură personală și încerc pe cât posibil să ajut să avem la finalul vieții noastre măcar 50% din pădurea de acum.

Ajut cum pot eu, nu e primul lucru pe care il fac in direcția asta și cel mai probabil am făcut mai mult decât toți băiețașii care comentează mai jos că “da, salvăm din canapele pădurile”. Salvăm de unde putem, meltenaș, că in aproape toate cazurile ăștia care dați mesaje din astea sunteți fix ca bețivii ăia din sat care râdeau de pompierii care incercau să-i scape de inundație. De ce? Că ei aveau cizme.

Dar e ok, nu suntem toți la fel, nu trebuie să gândim toți la fel, e treaba fiecăruia ce face cu banii lui, nu am venit lângă tine și ți-am băgat mâna-n buzunar, te rog înțelege. Atât pot eu, Cosmin Nedelcu, să fac. Atât. Dacă tu poți mai mult, de ce nu faci? Dacă in loc să trimiți smsuri tu ești pe modu’ războinic, vrei să te bați cu camioane, fă-ți brigadă și mergi peste ei. Eu atât pot.

Micutzu, atac dur la adresa Guvernului

Dacă ai senzația ca banii ăia ar funcționa mai bine în altă parte, donează-i acolo. Dar să dăm din clonț și taste după atâția ani in care e evident pentru toata lumea că sistemul e corupt până în măduvă și să zicem “de ce să donez, statul tre’ să se ocupe”, bă, iar o zic, am tot spus-o, pe stat il doare nici in cur de tine. Poți să mori mâine, statul nu știe că ai existat. De ce nu face statul spitale? Pentru că nu îi pasă statului, statul se opereaza in Germania, Statele Unite, Franta, Anglia. De ce nu face statul drumuri, autostrazi? Pentru că statul nu are mașina personală pe care să o dea în gropi și-n șanțuri nesemnalizate, statul are în cel mai rău caz șofer cu mașină luată tot din banii tăi, dar pe care tu nu i-ai donat:). Statul merge cu avionul. Statul mănâncă bine și ține biserica în brațe care e acolo să-ți aducă aminte constant cât de răzbunător e Dumnezeu și cum abia așteaptă să te bată și să te trimită-n iad, deci dă și tu o sutică. De asta statul nu face. A! Ar fi normal ca statul să facă toate astea? 100% de acord. Dar pe stat nici în cur nu-l doare.Așa că, ocazional, se mai ridică spiritul civic in mine și incerc să fac ce pot. Dacă ți se pare prost ce încerc să fac, lipsit de sens, mergi mai departe liniștit și lasă-mă-n ignoranța mea, e mult mai bine decât să mă injuri ca și cum ți-am pus-o pe mă-ta la vânzare pentru 4 euro.Atât de aici, scuze de încruntare, zi frumoasă tuturo

r”, a scris Micutzu pe pagina sa de Facebook.


loading...