Micutzu, despre durerea prin care a trecut prietenul său, Cătălin Bordea, după ce Livia l-a părăsit pentru Spike, cavalerul de onoare de la nunta lor. ”I se poate întâmpla oricui, ăsta e blestemul”

Toată lumea știe deja momentele grele prin care a fost nevoit să treacă Cătălin Bordea, după ce Livia, soția sa, l-a părăsit pentru unul dintre cei mai buni prieteni ai comediantului, și anume, Spike. Iată ce a mărturisit Micutzu
Filip Stan
11 ian. 2024, 14:54
Micutzu, despre durerea prin care a trecut prietenul său, Cătălin Bordea, după ce Livia l-a părăsit pentru Spike, cavalerul de onoare de la nunta lor. ”I se poate întâmpla oricui, ăsta e blestemul”

Micutzu este unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți din România, iar pentru mult timp a fost în atenția publicului în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și Cum a reușit Cătălin Bordea să dea uitării trecutul dureros. Ce soluții a găsit comediantul: ”Sunt scăpat de sub control. Abia aștept să mă îndrăgostesc”

Probabil mulți au observat că acesta nu s-a mai afișat ca înainte, motiv pentru care reporterii l-au întrebat care este motivul. Spre nefericirea fanilor, se pare că Micutzu nu vrea să mai facă stand-up.

„Nu mai fac nici stand-up, nu mai vreau să am de-a face cu vulgaritatea. Am decis că vreau să fiu un om nou, un om care tratează lucrurile cu sfințenia cuvenită. Filmul trebuie tratat cu sfințenie, glumele. Nu facem glume, nu e bășcălie, nu suntem în spatele blocului. Filmul este o călătorie a doi frați care nu sunt gemeni, eu și Adrian Nicolae. Noi, în călătoria noastră, ajungem la un final fericit, zic eu”, a spus Micutzu, potrivit Cancan.

De asemenea, comediantul a fost întrebat și despre situația ireală trăită de prietenul său, Cătălin Bordea.

Spike este cel care i-a furat inima brunetei, lăsându-l în urmă pe Bordea. Și cum fiecare are o părere, și Micutzu și-a spus punctul de vedere referitor la această situație.

După o relație de mai bine de zece ani, Cătălin Bordea a fost părăsit pentru unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

În momentul de față, Livia, fosta lui soție, se află într-o relație cu Spike, cel care i-a fost lui Bordea cavaler de onoare la nuntă.

Situația amoroasă dintre cântărețul de rap și Livia a stârnit numeroase critici la adresa celor doi, dar și dispreț și dezgust din partea apropiaților lui Bordea.

Mai mult decât atât, unii dintre cei mai buni prieteni ai lui Cătălin Bordea, și anume, Micutzu sau Nelu Cortea l-au avertizat pe comediant în privința lui Spike, însă acesta nu i-a luat în seamă, tocmai pentru că i se părea că situația este aberantă.

”Nu ai de unde să știi ce fel sunt oamenii”

Micutzu a vorbit despre perioada pe care o traversează Cătălin Bordea de câteva luni încoace, potrivit Cancan.ro.

Pentru Micutzu, Bordea este ca un frate și a regretat faptul că acesta a suferit atât de mult. De asemenea, Micutzu a spus că ce i s-a întâmplat lui Bordea nu e capăt de lume, mai ales că i se poate întâmpla oricui.

Diferența o face, însă, subliniază el, modul în care cei implicați gestionează situația.

Pentru că Spike și Livia ori puteau să nu dea curs sentimentelor dintre ei, ori să creioneze o altfel de poveste după ce totul a ieșit la iveală, ceea ce nu s-a întâmplat.

„Îmi este chiar frate și mi-a fost chiar fin. Eu cred că, din păcate, nu ai de unde să știi ce fel sunt oamenii, se pare că. Și ăsta e blestemul pe care cred că îl purtăm cu toții, se poate întâmpla oricui. Oamenii se mai îndrăgostesc, depinde și cum gestionezi lucrul ăsta, cred că aici e problema. Acolo se vede ce fel de om ești”, a spus Micutzu, pe numele lui real Cosmin Nedelcu.

De altfel, nu este pentru prima dată când Micutzu vorbește despre legătura dintre Livia și Spike.

Ba chiar acesta a încercat să îi atragă atenția lui Bordea, referitor la faptul că legătura dintre brunetă și artist părea suspectă.

Apropiații lor declarau în urmă cu ceva timp, pentru Cancan, că iubirea ce se înfiripa între artist și brunetă era atât de vizibilă, încât Cortea și Micutzu i-ar fi atras atenția prietenului lor.

Citește și Cătălin Bordea și Livia voiau să își întemeieze o familie, chiar înainte de întoarcerea comediantului de la America Express: ”Îmi doresc genul ăsta de probleme”

În schimb, Cătălin Bordea nu a crezut nimic, preferând să vadă în continuare în Livia femeia vieții lui, iar în Spike un bun prieten și cavalerul său de onoare.

„Cătălin îl băgase pe Spike în cercul lui de prieteni, aici mă refer la stand up-eri. Erau mereu împreună, până într-un moment în care unul dintre ei s-a prins că ceva este dubios între Spike și Livia și i-a zis lui Bordea. El, din păcate, nu a crezut, nu a luat lucrurile în serios, nici nu ar fi putut să conceapă așa ceva. Micutzu și Cortea, în schimb, au crezut povestea și au avut grijă să-l excludă de peste tot pe Spike, nu mai vorbesc cu el de luni întregi, l-au șters de pe social media, l-au anunțat că nu este bine venit în cercurile lor.Unii, nu aș da nume, chiar l-au amenințat că-i rup picioarele dacă-l prind. Bordea tot o considera o exagerare, parcă nu-i venea să creadă, până când au apărut la voi (CANCAN.RO, n.r.) poze cu ei doi sărutându-se”, a declarat o persoană din cercul lor de prieteni, în urmă cu ceva timp.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Semnul de circulație care bulversează șoferii români. Mulți nu știu ce reprezintă indicatorul care are un cerc roșu și o bulină albă
Capital.ro
Ungurii ne umilesc din nou. Ungaria dă lecții României. Este o rușine fără margini
Playtech.ro
Delia, ţinută transparentă prin care s-a văzut absolut tot! Aşa nu a mai fost văzută niciodată. A avut mare curaj!
DailyBusiness
Cum poți avea peste 6.000 de lei pensie când o să renunți la câmpul muncii. Iată detaliile
Adevarul
Platforma de comerț Temu, acuzată de manipularea clienților. Psiholog: Se bazează pe cei care fac acele cumpărături din impuls
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
O nouă televiziune în România. A început să emită
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Anca Dumitra se retrage din Las Fierbinți! 'Nu o interesează acest aspect'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Putin a dat ordin de la Kremlin. Armata rusă e pregătită
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
stirilekanald.ro
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'