VIDEO: Îl mai ții minte pe Perversu’ de pe Târgu Ocna? Se bate în cușca de MMA, cu Fachiru’ din Periș. Bătăușul din Rahova promite să dea „perversa” și să-și ia revanșa

Perversu' de pe Târgu Ocna, pe numele său real Sorin Ion, vrea revanșa în fața lui Costel Pripas, cunoscut publicului larg din România sub numele de Fachirul din Periș.

22 aug. 2022, 11:27
VIDEO: Îl mai ții minte pe Perversu’ de pe Târgu Ocna? Se bate în cușca de MMA, cu Fachiru’ din Periș. Bătăușul din Rahova promite să dea „perversa” și să-și ia revanșa

Perversu’ de pe Târgu Ocna a devenit cunoscut în România în urmă cu aproximativ 13 ani, după o altercație care a avut loc într-un cartier din București. Bătăușul din Capitală a relatat într-o manieră foarte hazlie reporterului cele întâmplate, iar apoi a început să fie parodiat de către Mihai Bendeac.

Pentru că autorul replicilor „mi-a dat de m-a julit” și „i-am dat o perversă ca pe Târgu Ocna” a devenit un fenomen la nivel național, acesta a început să fie invitat prin diverse show-uri TV. Astfel, a avut ocazia de a se confrunta cu Fachirul din Periș la skandenberg și în ringul de kickboxing. În ambele confruntări, cel din urmă a ieșit învingător. Acum, Perversu’, cu multe kilograme în plus, speră că va reuși să dea și el un KO rivalului său.

În prezent, Perversu’ este vedetă pe TikTok, bun prieten cu manelistul Jador. În ultimii ani, Sorin a avut apariții foarte rare pe TV, dar acum, organizatorii unei gale de MMA l-au scos la lumină.

Fachirul din Periș este un alt personaj obișnuit cu lumina reflectoarelor. El a devenit cunoscut în aceeași perioadă cu Perversu’. Fachirul a participat de-a lungul timpului la diverse emisiuni TV, la Dan Capatos, Românii au Talent, iUmor, Splash și altele, unde a șocat jurații și telespectatorii cu talentele sale bizare. Printre ele, eliminarea laptelui pe ochi și înghițirea lamelor de ras. La un moment dat, a leșinat în platoul de televiziune.

 

Amenințări între Perversu’ și Fachiru’

 

La 12 de ani de la meciul din ringul de kickbox, Fachirul și Perversu’ au dat nas în nas pentru prima dată. Cei doi și-au aruncat înțepături și au promis că va fi un meci pe cinste. În schimb, de data aceasta, Perversu’ a promis să se antreneze și să trateze cu seriozitate meciul.

„Eu aștept meciul ăsta de mult timp, pentru că e pe stil MMA. E ceea ce-mi place mie, să mă tăvălesc. Pot să-l iau și la palme, ca să-l trezesc puțin la realitate. Văd că nu s-a trezit!”, a declarat Fachiru’.

„El e obișnuit cu tăvălitul pe jos de acolo, de la abator, de la el. Se ia cu găinile”, a răspuns Perversu’.

Ambii luptători amatori au rămas cu gândul la un „rematch”, după confruntarea din ringul de kickbox.

„O dușmănie există și în clipa de astăzi. După meciul de atunci (n.r. – din urmă cu 12 ani), după ce și-a luat knock-out, m-a înjurat. Tot am așteptat să-l prind pe undeva”, a declarat Fachiru’.

„(…) Oricare altul m-ar fi provocat, nu aș fi urcat în cușcă. Când am văzut că vine din partea lui am zis că-l distrug. Meciul trecut l-am luat în râs, nu m-am antrenat o secundă! Sub nicio formă!”, a reacționat Perversu’.

De data aceasta, Perversu’ are încredere că va ieși triumfător.

„Nu a fost un meci în care m-a dominat permanent. Pe atacul meu a trimis o lovitură și s-a terminat. La amatori așa se termină. Se aștepta cineva să avem eschive? 

(…) Am acceptat provocarea pentru că trebuie să-l bat. Nu există altă variantă. 

Vă promit la toți că de data asta perversa își va face efect”, a promis Perversu’.

 

Perversu’ vs. Fachiru’ (VIDEO)

 

Meciul dintre Perversu’ și Fachiru’ va avea loc pe 27 august 2022 și va fi transmis online. De data aceasta se anunță o luptă mai solicitantă și mai dură, pentru că se va purta pe reguli arte marțiale mixte (MMA).