MIGRAŢIA aleşilor locali la Arad: Un primar PSD a trecut la PDL

Ioan Crişan, primarul comunei Vladimirescu, cea mai mare localitatea rurală din judeţul Arad, a anunţat, marţi, că a trecut la PDL, în condiţiile în care el era un vechi membru al PSD.

16 sept. 2014, 14:09
MIGRAŢIA aleşilor locali la Arad: Un primar PSD a trecut la PDL

‘Am plecat din PSD pentru că am nişte principii care la nivelul conducerii Organizaţiei judeţene a PSD Arad au fost încălcate. De mult am simţit că nu eram dorit în PSD, motiv pentru care am decis să plec. Trecerea la PDL este deja perfectată, mai fiind însă de rezolvat formalităţile aferente. Mai mult, am discutat cu o parte dintre consilierii locali social-democraţi din comună, care m-au asigurat că mă vor urma la PDL, profitând de prevederile OUG 55 ‘, a declarat Ioan Crişan, pentru AGERPRES.

Acesta a mai precizat că, în luarea deciziei de a părăsi PSD în favoarea PDL, a cântărit faptul că la ultima rectificare de buget comunei Vladimirescu nu i s-a dat niciun ban, în condiţiile în care are o populaţie de peste 10.000 de locuitori.

‘Constatăm că liderii PDL Arad, care acuză pe de o parte traseismul politic, afirmând că nu vor primi aleşi locali de la alte partide, pe de altă parte se ocupă în această perioadă cu racolările. În acest scop merg prin judeţ, încercând să convingă, uneori la limita şantajului, aleşii locali ai PSD să trădeze partidul. Lipsa aceasta de consecvenţă este încă o dovadă că PDL este partidul oportuniştilor şi mincinoşilor’, a declarat Florin Tripa, secretar executiv al PSD Arad.

Ordonanţa privind MIGRAŢIA aleşilor locali, ADOPTATĂ în comisii la Camera Deputaţilor

Referindu-se la primarul comunei Vladimirescu, Tripa a susţinut că nu constituie nicio problemă pentru PSD faptul că acesta nu mai doreşte să facă parte din PSD.

‘Noi nu ţinem pe nimeni cu forţa, este bine să rămână sau să vină alături de noi acei oameni care cred în valorile PSD şi le pun mai presus de interesele personale. Vreau să le spun cetăţenilor din Vladimirescu, unde sunt mulţi pesedişti adevăraţi, că nu este adevărat că liderii PSD au neglijat interesele comunei. De altfel, nu deputatul Dorel Căprar împarte bani, după cum susţine Ioan Crişan. El a sprijinit mai multe primării din judeţul Arad să îşi promoveze proiectele şi să obţină sprijin financiar de la Guvernul Ponta. Noi, cei din PSD, nu împărţim bani discreţionar, să nu ne confunde nimeni cu liderii PDL, care împart banii judeţului după bunul plac, aşa cum le dictează interesele personale şi politice’, a conchis Florin Tripa, secretar executiv al PSD Arad.