Mihaela Bilic, cea mai simplă și rapidă metodă de slăbit. Preparatul care te scapă de 30 kg în doar trei luni

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvăluit secretul de cum poți slăbi ușor și rapid consumând doar un preparat nu tocmai costisitor. E plin de nutrienți și foarte hrănitor și poate fi făcut acasă de oricine.

02 feb. 2023, 21:26
Mihaela Bilic, cea mai simplă și rapidă metodă de slăbit. Preparatul care te scapă de 30 kg în doar trei luni

Mihaela Bilic spune că se pot pierde până la 30 de kilograme în trei luni consumând două ciorbe pe zi, la prânz și cină și o cafea cu lapte de dimineață. Metoda de slăbire se numește „dieta omului sărac”, iar nutriționistul spune ca e mai sănătoasă decât alte diete pe bază de proteine.

“Dacă mâncai înainte în mod normal, eu zic că slăbeşti cu dieta omului sărac, în trei luni de zile eu cred că slăbeşti, nu ştiu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceţi să faceţi facila operaţie de tăiere de intestine, faceţi această experienţă voi pentru voi. În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverenţa trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.

100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă şi Paşte şi Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de ţară. Încercaţi cu două ciorbe pe zi şi dimineaţa, nu ştiu, o cafea cu lapte, şi veţi slăbi 20 – 30 de kilograme în trei luni”, a explicat Mihaela Bilic, la emisiunea “Marius Tucă Show”.

Citește și Cum poți scăpa de kilograme mâncând pe săturate. Mihaela Bilic are soluția: „Cea mai simplă și rapidă cură de slăbire”

Mihaela Bilic, cea mai simplă și rapidă cură de slăbire

„Cea mai simplă și rapidă cură de slăbire după sărbători este cea cu ciorbă/supă. Mâncați de două ori pe zi câte un castron mare de supă caldă, indiferent că este dulce sau acră, cu multe legume, dar și cu carne, cartofi, orez sau paste făinoase.

Fie că e ciorbă de perișoare, de fasole cu afumătură sau supă cremă de morcov, ciorba este alimentul ideal pentru slăbit: ține de foame câteva ore bune și are doar jumătate din numărul de calorii al unui fel principal. Hrănește, încălzește, hidratează și slăbește în același timp!

Citește și Vești bune pentru iubitorii de dulciuri! Mihaela Bilic explică cum să mănânci desertul tău favorit fără să te îngrași

Motivația nu poate veni din exterior, trebuie să o găsești în tine. De obicei, suntem dispuși să facem efort doar atunci când primim o recompensă sau când ne este frică de o pedeapsă. Cei mai mulți bărbați își schimbă alimentația în momentul în care analizele de sânge sunt anormale și arată un risc de boală.

Cât despre femei, motivația apare odată cu riscul de a fi trădate în dragoste. Din păcate, un stil de viață sănătos și echilibrat necesită efort, disciplină, educație și perseverență. Să avem grijă cu adevărat de ființa noastră, asta ar trebui să ne fie motivația!”, a declarat Mihaela Bilic, potrivit Fanatik.ro.