Cum poți scăpa de kilograme mâncând pe săturate. Mihaela Bilic are soluția: „Cea mai simplă și rapidă cură de slăbire”

Cum poți scăpa de kilograme mâncând pe săturate. Mihaela Bilic are soluția și oferă multe sfaturi utile despre dietă și un stil de viață sănătos, pentru cei care vor să ajungă la numărul de kilograme dorit.

28 ian. 2023, 12:03
Cum poți scăpa de kilograme mâncând pe săturate. Mihaela Bilic are soluția: „Cea mai simplă și rapidă cură de slăbire”
Cum poți scăpa de kilograme mâncând pe săturate

Cum poți scăpa de kilograme mâncând pe săturate. Și pentru că au trecut sărbătorile și toată lumea vrea să dea jos tot ceea ce a acumulat de sărbători, Mihaela Bilic vine cu propunere care te va ajuta să ajungi la silueta dorită. Medicul nutriționist spune că nu trebuie să așteptăm ca un factor extern să ne inducă ideea necesității pierderii kilogramelor. Chiar dacă foarte multe persoane trăiesc cu această concepție, este total greșit.

Citește și: Vești bune pentru iubitorii de dulciuri! Mihaela Bilic explică cum să mănânci desertul tău favorit fără să te îngrași

Cum poți scăpa de kilograme mâncând pe săturate

Cea mai simplă și rapidă cură de slăbire după sărbători este cea cu ciorbă/supă. Mâncați de două ori pe zi câte un castron mare de supă caldă, indiferent că este dulce sau acră, cu multe legume, dar și cu carne, cartofi, orez sau paste făinoase.

Fie că e ciorbă de perișoare, de fasole cu afumătură sau supă cremă de morcov, ciorba este alimentul ideal pentru slăbit: ține de foame câteva ore bune și are doar jumătate din numărul de calorii al unui fel principal. Hrănește, încălzește, hidratează și slăbește în același timp!

Motivația nu poate veni din exterior, trebuie să o găsești în tine. De obicei, suntem dispuși să facem efort doar atunci când primim o recompensă sau când ne este frică de o pedeapsă. Cei mai mulți bărbați își schimbă alimentația în momentul în care analizele de sânge sunt anormale și arată un risc de boală.

Cât despre femei, motivația apare odată cu riscul de a fi trădate în dragoste. Din păcate, un stil de viață sănătos și echilibrat necesită efort, disciplină, educație și perseverență. Să avem grijă cu adevărat de ființa noastră, asta ar trebui să ne fie motivația!”, a declarat Mihaela Bilic, potrivit Fanatik.ro.