Mihaela Bilic recomandă cel mai bun aliment pentru lupta cu kilogramele în plus. Se găsește în orice magazin și are un preț accesibil

Dacă vreodată te-ai luptat cu kilogramele în plus, ei bine, Mihaela Bilic recomandă un aliment comun, care te poate ajuta să slăbești considerabil și foarte repede! Iată toate detaliile.

01 dec. 2023, 12:53
Mihaela Bilic recomandă cel mai bun aliment pentru lupta cu kilogramele în plus. Se găsește în orice magazin și are un preț accesibil

Nutriționistul Mihaela Bilic obișnuiește să le ofere românilor sfaturi importante pentru sănătate. De multe ori a fost invitată în emisiuni pentru a vorbi despre ce ar trebui să mâncăm pentru a ne simți bine în pielea noastră, dar a dezvoltat și alte subiecte legate de corpul uman.

Citește și Cum se menține Mihaela Bilic. Dieta simplă la care apelează de ani de zile. “Mănânc tot ce îmi place. Nu am niciun fel de interdicții”

Acum, Mihaela Bilic a precizat despre lupta cu obezitatea, o problemă în societatea noastră. Aceasta a explicat cum funcționează procesul de slăbire.

Pentru a ajunge la această concluzie a fost nevoie de un studiu, pe două grupuri de persoane cu dietă identică, din punct de vedere al numărului de calorii.

Potrivit nutriționistului, cercetătorii englezi au realizat un studiu, iar în urma rezultatelor au observat că folosirea produselor lactate cu zer mult, cum ar fi laptele bătut, brânza proaspătă sau urda, crește cu 30% randamentul curei de slăbire.

Alimentul recomandat de medicul nutriționist este brânza de vaci, cum spun englezii, brânză proaspătă sau ”cottage cheese”.

„Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede. Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenta după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului.

Celebra brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit! Studiul făcut pe 2 grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate.

Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, plus grăsimi cu efect anti-obezitate. Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume-fără limită de cantitate- indiferent câtă grăsime are sau cum se numește”, a scris Mihaela Bilic, pe pagina sa de Instagram.

Brânza de vaci, produsul minune pentru slăbit

Medicul nutriționist a explicat că brânza poate fi consumată și de cei care au intoleranță la lactoză. Mihaela Bilic a dezvăluit că în brânzeturile fermentate și în cașcaval există doar urme de lactoză.

Te-ar putea interesa și Desertul de post nelipsit de pe mesele românilor. Mihaela Bilic: „Trebuie să consumați o felie cât 3 degete”

O cantitate mică este, de asemenea, regăsită în iaurt. Iar în ceea ce privește laptele, consistența acestea scade, pe măsură ce produsul este fermentat.