Mihaela Borcea, afectată de pandemie!? Motivul pentru care a vândut hotelul de 2 milioane de euro din Botoşani

Publicat: Vineri, 16 Octombrie 2020 10:24 // Actualizat: Vineri, 16 Octombrie 2020 10:24 // Sursa: romaniatv.net

În plină pandemie de coronavirus, Mihaela Borcea (50 ani) îşi face ordine printre afaceri. Fosta soţie a lui Cristi Borcea a decis să vândă hotelul Premier, din Botoşani, şi a avut noroc de un cumpărător, care l-a achiziţionat la preţ de criză.

Pe data de 6 octombrie, Mihaela Borcea a renunţat, cu acte, la hotelul Premier aflat în Botoşani. Noul proprietar este un afacerist în vârstă de 49 de ani, Laurenţiu Plămadă. Acesta l-a achiziţionat pentru nepoţica sa în vârstă de 8 luni.

Da, este adevărat, am cumpărat hotelul «Premier», cu spălătoria, restaurantul şi parcarea. Am semnat actele pe data de 6 octombrie. Nu mi-a fost teamă să fac această achiziţie în pandemie, afacerile se fac la risc. Eu sunt în comerţ din 2009 şi ştiu cum voi face ca acest hotel să meargă.

Deocamdată îl vom renova, nu arată prea bine, ba chiar este spre degradare. Vom începe cu interiorul, iar de la anul cu exteriorul. Am o nepoţică de opt luni, pe Sophia, sufletul familiei, pentru ea l-am luat. Nora mea este manager la un hotel mare din Anglia şi mă va ajuta foarte mult în acest domeniu.

Doamna Borcea este o femeie excepţională. Un om stabil, un bun negociator, care ştie să pună, ori să lase. Este o femeie deşteaptă. De ce a vândut hotelul? Pentru că nu s-a mai putut ocupa de el. Are prea multe afaceri pe cap. Naveta Bucureşti - Botoşani şi invers a fost destul de grea, iar dacă nu eşti personal aici să te ocupi de afacere, să supraveghezi angajaţii, chiar nu este bine”, a declarat noul proprietar la Hotelului Premier, pentru Click.ro.

Hotelul Premier are 40 de camere, restaurant, parcare pentru 80 de locuri şi o spălătorie. Construcţia de la intrarea în Botoşani, dinspre Suceava, aproximată atunci la două milioane de euro, aparţinea încă din 2010 Mihaelei, pe-atunci încă soţia lui Cristi Borcea, iar în luna aprilie a acelui an i-au făcut inaugurarea.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
21 Oct
noapte 5 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H