Mihaela Borcea, dezvăluiri ŞOC despre fostul soţ. De ce boală CRUNTĂ suferă Cristi Borcea: „Mi-e frică să nu i se întâmple ceva!”

Cristi Borcea a ieșit din pușcărie, iar prima sa soție a dorit să rămână o prezență cât mai discretă în viața afaceristului.

13 iul. 2018, 17:23
Mihaela Borcea, dezvăluiri ŞOC despre fostul soţ. De ce boală CRUNTĂ suferă Cristi Borcea: „Mi-e frică să nu i se întâmple ceva!”

Mihaela Borcea a fost tot timpul langa sotul ei, iar cand acesta a starnit scandaluri in puscarie, i-a luat apararea.

„Este demoralizat, e in depresie! Mi-e frica sa nu i se intample ceva. Cel mai important este sa nu isi piarda mintile. Telefonul este accesibil tuturor, nu e doar pentru el. E o aberatie! Nu are mocheta sau alte bazaconii. Penitenciarul nu este hotel. Sta in celula cu alti 13 detinuti. E la fel ca ceilalti, nu are tratament preferential. Copiii au nevoie de un tata sanatos, copiii sufera cand vad ce se scrie despre el. Lasati-l in pace!”, i-a luat apărarea Mihaela fostului său soț în 2015.

Cristi Borcea: „Dorm două ore pe noapte şi visez şobolani. Merg la terapie psihiatrică la Geneva, nu mă îmbogăţesc din afaceri cu statul”

Mihaela Borcea se teme ca nu cumva fostul ei sot sa intre in depresie. Dupa ce a fost eliberat, Cristi Borcea a anuntat ca va merge la terapie timp de o luna!